افتاین ویتامین شما را پیر میکند
[ad_1]
به نقل از هلث، محققان دانشگاه ایالتی کلرادو ایالاتمتحده اشکار کردند، ویتامین خاصی وجود دارد که امکان پذیر کمبودش روال پیری را تسریع کند. آنان اعتقاد دارند که این روال به چگونگی تاثییر این ویتامین بر ژنهای شما مربوط میبشود.
بر پایه نتایج پژوهشهای محققان دانشگاه شاریته برلین که در سال ۲۰۲۰ انجام شد، با مطالعه اپی ژنتیک (چطور حرکت یا محیط شما میتواند که میتواند بر ژن های شما تاثییر بگذارد) چیزهای بسیاری را میتوان کشف کرد و سن بیولوژیکی شما یکی از آنهاست که امکان پذیر در واقع با سن تقویمی شما متفاوت باشد.
افتویتامین دی میتواند از نظر بیولوژیکی علتپیری سریعتر بشود و به حرف های روندا پاتریک، زیستشناس سلولی، چگونگی تاثییر ویتامین دی بر ژنهای شما به کروموزومهای شما بازمیگردد. کروموزومها توسط چیزی به نام تلومرها از صدمه دی ان ای محافظت خواهد شد.
پاتریک گفت: نتایج دو تحقیق اپیدمیولوژیک روی دوقلوها نشان داد، افراد با کمترین سطح ویتامین دی، کوتاهترین تلومرها را داشتند و این مختصر شدن تلومر با پنج سال پیری بیولوژیکی مرتبط است. محققان دریافتند که تلومرهای کوتاهتر با پیری این چنین بیماریهای مزمن نیز ربط دارد.
افراد مسن چطور ضعیفتر به نظر میرسند، قوت در دست گرفتن ضعیفتر دارند، خستگی بیشتری را توانایی میکنند و سطح فعالیت پایینتری ازجمله شدت راه رفتن آهسته دارند؟ برخی از تحقیقات از این نظریه حمایتکردند که دریافت نکردن ویتامین دی کافی میتواند فرد را سریعتر شکنندهتر کند و موارد ذکر شده در بالا سریعتر رخ دهد.
نتایج تحقیقی که در سال ۲۰۲۰ در مجله Nutrients انتشار شد و بر روی موشها انجام شده می بود، نشان داد که سطوح پایین ویتامین دی میتواند علتضعیف شدن افراد بشود.
محقق ارشد این تحقیق، کنت ال سلدین او گفت که این موارد باید بهطور گستردهتر و روی انسان آزمایش بشود، ما دریافتیم که در موشهای مسن، سطوح پایین ویتامین دی که با زوالهای فیزیکی، همانند افت قوت گرفتن و استقامت در چنگ زدن – توانایی نگه داری چنگال – مرتبط می بود، یک ماه بعد از افت مصرف ویتامین دی پیشرفت کردند.
دلنشین دقت است، نتایج این تحقیق این چنین نشان داد که مصرف بیشتر از آنچه پیشنهاد میبشود (مصرف بیشتر از حد کافی) چیزی است که به ضعف کمتر پشتیبانی میکند.
این سوال که به چه مقدار ویتامین دی نیاز دارید، جواب ظریفی دارد؛ مصرف روزانه پیشنهاد شده توسط آکادمی ملی پزشکی ۶۰۰ واحد بین المللی (IU) برای افراد ۱۹ تا ۷۰ ساله و ۸۰۰ واحد بینالمللی برای افراد بالای ۷۰ سال است. واحد یا یکای بینالمللی (IU) سیستم دارویی است که برای تعیین کمیت ویتامینها، هورمونها و سموم منفعت گیری میبشود.
به حرف های دکتر جان بیلزیکیان از مرکز پزشکی ایروینگ دانشگاه کلمبیا، امکان پذیر در ماههای زمستان در پایینترین سطح ویتامین دی خود قرار بگیرید. ما مقدار قابل توجهی از ویتامین دی خود را وقتی دریافت میکنیم که پوست در معرض اشعه UVB آن را تشکیل کند. این توانایی با افزایش سن افت مییابد.
یقیناً قرار گرفتن در معرض نور خورشید یک شمشیر دولبه است. قرار گرفتن بیشتر از حد در معرض نور خورشید و بدون محافظت کافی در برابر آفتاب (ضدآفتاب، کلاه و غیره) نیز با پیری پوست مرتبط است.
راهی پایدارتر و ایمن برای دریافت ویتامین دی این است که بر رژیم غذایی خود تمرکز کنید. غذاهای غنی از ویتامین دی شامل ماهیهایی همانند سالمون، ماهی خال مخالی، اره ماهی، قزل آلا و ساردین، شیرها و ماست های گیاهی و لبنی غنی شده با ویتامین دی، غلات غنی شده، قارچ، تخم مرغ و جگر گاو می باشند.
در رابطه مصرف مکمل مخصوصا در طول زمستان باید با اراعهدهنده مراقبتهای بهداشتی خود ملاقات کنید و قبل از انجام این کار، سطح ویتامین دی خود را آزمایش کنید.
شما باید تعادلی بین لذت بردن از زندگی و زندگی سالم اشکار کنید که از نظر آماری – به گمان زیاد – به شما امکان میدهد طویلتر زندگی کنید.
[ad_2]
منبع