پیشگیری از سرطان سینه به پشتیبانی این ماده غذایی
[ad_1]
این miRNA ها در تنظیم ژنهای مرتبط با سرطان سینه، به اختصاصی ژنهای کنترلکننده رشد و حرکت سلولی، حیاتی می باشند
میکروبیوتای دستگاه گوارش نقش مهمی در اصلاح تعداد بسیاری از اجزای رژیم غذایی ما برای تأثیرگذاری بر سلامت انسان ایفا میکند.
کارشناسان در این مطالعه اظهار کردند که همبستگی بین رژیمهای غذایی غنیشده با بذر کتان، ترکیب میکروبیوتای سینه و پروفایلهای miRNA در غده پستانی را یافتیم که تعداد بسیاری از مسیرها، از جمله مسیرهای دخیل در تشکیل سرطان را تنظیم میکند.
گروه تحقیقاتی به بازدید این نوشته پرداختند که چطور لیگنانهای بذر کتان که به وفور در دانه کتان یافت میبشود و با مرگ و میر کمتری از سرطان سینه در زنان یائسه مرتبط است، بر میکروبیوتای روده در موشهای ماده جوان تاثییر میگذارد.
متخصصان کشف کردند که این اجزای لیگنان جوابهای miRNA خاصی را در غده پستانی القا میکنند.
اگر این یافتهها تایید شوند، میکروبیوتا به مقصد جدیدی برای پیشگیری از سرطان سینه از طریق مداخله غذایی تبدیل میبشود؛ به این علت، این مطالعه راه را برای کاوش زیاد تر در رابطه این که چطور اصلاحات رژیم غذایی میتواند بهگفتن عمل های پیشگیرانه در برابر سرطان سینه عمل کند، هموار میکند.
بذر کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳، به اختصاصی اسید آلفا لینولنیک است که نقش مهمی در نگه داری سلامت قلب و افت التهاب دارد.
بهعلاوه، بذر کتان منبع غنی لیگنان است، نوعی فیتواستروژن که امکان پذیر خواص ضد سرطانی داشته باشد. این دانه این چنین سرشار از فیبر غذایی محلول و هم نامحلول است که به هضم غذا پشتیبانی و رودهای سالم را تحکیم میکند.
میتوان آن را به اشکال گوناگون کامل، آسیاب شده یا به طور روغن بذر کتان مصرف کرد؛ بذر کتان آسیاب شده راحتتر هضم میبشود و به بدن اجازه میدهد بهطور موثرتری به مواد مغذی خود دسترسی اشکار کند. میتوان آن را به اسموتیها، ماست، بلغور جو دوسر اضافه کرد یا بهگفتن یک ماده پخت منفعت گیری کرد.
روغن بذر کتان راه فرد دیگر برای گنجاندن این دانه غنی از مواد مغذی در رژیم غذایی شما است که برای سس سالاد یا ریختن بر روی غذاهای پخته شده مناسب است.
نتایج این تحقیق در مجله Microbiology Spectrum انتشار شده است.
[ad_2]
منبع