مواد غذایی که پیری مغز را کاهش می‌دهد

مواد غذایی که پیری مغز را افت می‌دهد

[ad_1]

نتایج این تحقیق نشان داد افرادی که کمتر از یک بار در هفته غذای دریایی می‌خورند با افزایش سن، دچار کم شدن ذهنی شدیدتر شدند.

دکتر مارتا کلر موریس، محقق ارشد این تحقیق او گفت: نتایج مشخص می کند در حالی که توانمندیهای شناختی به‌طور طبیعی به‌گفتن بخشی از روال طبیعی پیری افت می‌یابد، راهکاری وجود دارد که می‌توانیم برای افت این روال انجام دهیم.

برای این تحقیق، ۹۱۵ نفر به زمان نزدیک به پنج سال تحت نظر قرار گرفتند. همه آنها از مراکز بازنشستگی و مسکن عمومی در ایلینوی آمریکا بودند و میانگین سن آنان بالای ۸۰ سال می بود.

همه در آزمون حافظه شرکت و گزارش کردند که چه مقدار غذای دریایی مصرف کرده‌اند. این غذاها شامل کیک ماهی، ساندویچ تن ماهی، میگو و خرچنگ می بود.

نتایج نشان داد افرادی که غذاهای دریایی بیشتری مصرف می‌کردند حافظه معنایی بهتری داشتند که چیزی همانند دانش عمومی است.

مصرف زیاد تر غذاهای دریایی با توانایی‌های ادراکی نیرومندتر نیز مرتبط می بود.

نتایج این تحقیق در نشریه Neurology انتشار شده است.

[ad_2]

منبع

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.