یک خوردنی محبوب برای افت کلسترول_آینده
به گزارش آینده
این خوردنی محبوب حاوی ترکیبی از چربیهای سودمند، فیبر و فیتواسترولها است که آن را به گزینهای سالم در رژیم غذایی تبدیل کرده است.
متخصصان تغذیه میگویند کره بادامزمینی منبع خوبی از چربیهای تک زنجیرهای و چند زنجیرهایِ غیراشباع است که هر دو نوع چربی، به افت الدیال پشتیبانی میکنند. حتی چربی تک زنجیرهای غیراشباع میتواند مقداری اچدلال (کلسترول خوب) را بالا ببرد و خطر بیماری قلبی را افت دهد.
از طرفی کره بادامزمینی یک منبع پروتئین گیاهی است و جانشین مناسبی برای برخی منبع های حیوانی پرچرب محسوب میشود. هر دو قاشق غذاخوری کره بادامزمینی نزدیک به دو گرم فیبر دارد که مقداری از آن محلول است و میتواند جذب کلسترول را در دستگاه گوارش افت دهد. ترکیبات گیاهی فیتواسترول طبیعی در کره بادامزمینی وجود دارند و مانع جذب کلسترول در بدن خواهد شد.
نکات مهمی که پیش از مصرف باید بدانیم
کره بادامزمینی یک خوراکی پرکالری است، بعد باید حواستان به مقدار مصرف باشد و بدانید که یک وعده استاندارد معادل دو قاشق غذاخوری است.
برای منفعتمندی از مزایا کره بادام زمینی، سراغ محصولاتی بروید که فقط از بادامزمینی درست شدهاند. مثالهایی که قند افزوده، نمک زیاد یا روغنهای هیدروژنه دارند، میتوانند تاثییر منفی روی کلسترول و حتی سختی خون بگذارند.
به گزارش «ایتینگول»، کره بادامزمینی اگر به شکل طبیعی و بهاندازه مصرف شود، نه تنها دشمن قلب نیست بلکه میتواند به افت کلسترول بد، افزایش کلسترول خوب، بهبود نسبت کلسترول و در کل به سلامتی قلب پشتیبانی کند و بخشی خوشایند و سالم از رژیم غذایی روزانه باشد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها