۳ مدل سس رژیمی و خوشمزه برای غذا و سالاد

۳ مدل سس رژیمی و خوشمزه برای غذا و سالاد_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

 سس‌ها یکی از شوق‌انگیزترین چاشنی‌ها در دنیای آشپزی می باشند که زیاد محبوب و پر طرفداران‌اند. سس‌ها در انواع و طعم‌های گوناگون موجودند که برای سرو غذاهای مهم، پیش غذا و سالادها منفعت گیری خواهد شد.

سس‌ها در دنیای فست فود نیز زیاد پر کاربرد و محبوب می باشند، طوری که می‌توان او گفت هرکدام از این فست فودها با نوع خاصی از سس‌ها سرو خواهد شد. امروز می‌توانید انواع سس‌ را در طعم‌ها و رنگ‌های گوناگون داخل سوپر مارکت‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی تهیه کنید. بعضی اوقات در رستوران‌ها همراه با غذا سس‌هایی سرو می‌شود که طعمش با همه سس‌هایی که داخل سوپر مارکت‌ها است، فرق دارد.

سس‌ها طبق معمول دارای روغن، شکر و برخی مواد افزودنی می باشند و به همین علت طبق معمول چرب می باشند و کالری بالایی دارند. اگر رژیم دارید و از خوردن سس محروم هستید، می‌توانید با خیال راحت این سه مدل سس رژیمی و خوشمزه را در منزل درست و با خیال راحت در کنار انواع غذا سرو کنید، بعد در ادامه این نوشته با نحوه تهیه سه مدل سس خوشمزه و رژیمی همراه ما باشید.

سس سبز

مواد ملزوم برای تهیه سس سبز

  • ماست سون یا ماست یونانی: ۱ لیوان
  • سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
  • اسفناج تازه: ۱ لیوان
  • برگ ریحان: یک سوم لیوان
  • تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.
  • آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار ملزوم

نحوه تهیه سس سبز

برای درست کردن سس سبز کافی است ماست را داخل دستگاه غذاساز بریزید، سپس اسفناج تازه، برگ ریحان، سیر، روغن زیتون، سس خردل، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دستگاه را بزنید تا مواد به طور یکدست با هم میکس شوند.

اکنون سس را داخل ظرف مخصوص سس یا شیشه‌های خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید. زمان نگهداری این سس دو تا سه هفته است. از این سس برای سرو انواع سالاد و سوخاری می‌توانید منفعت گیری کنید.

سس پیاز و جعفری

مواد ملزوم برای تهیه سس پیاز و جعفری

  • ماست یونانی: یک و نیم لیوان
  • جعفری تازه و خرد شده: نصف لیوان
  • آب لیمو ترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۱ حبه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار ملزوم

نحوه تهیه سس پیاز و جعفری

برای درست کردن این سس خوشمزه کافی است ماست را داخل یک ظرف مناسب بریزید، سپس سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، جعفری ساطوری شده و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

اکنون سس آماده را داخل ظرف مخصوص سس یا شیشه‌های خشک و تمیز بریزید. این سس را می‌توانید به زمان دو تا سه هفته داخل یخچال نگهداری کنید.

سس پیاز و جعفری برای سرو کنار چیپس، نان خشک، انواع سوخاری و سرخ کردنی مناسب است.

سس فلفل تند دودی

مواد ملزوم برای تهیه سس فلفل شدت

  • ماست یونانی: ۱ لیوان
  • فلفل قرمز تند: ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: ۲ عدد
  • آب لیمو ترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • نمک و فلفل قرمز: به مقدار ملزوم

نحوه تهیه سس فلفل تند

برای درست کردن این سس خوشمزه و تند ابتدا فلفل دلمه‌ای و فلفل قرمز تند را روی حرارت اجاق گاز یا روی زغال کبابی کنید و سپس همانطور داغ به زمان نیم ساعت داخل ظرف دربسته قرار بدهید تا بخار کند و پوست آنها نرم شود، سپس به راحتی پوست فلفل دلمه‌ای و فلفل قرمز را جدا کنید.

در مرحله سپس ماست، فلفل دلمه‌ای و فلفل قرمز کبابی شده، آب لیمو ترش، سیر، نمک و فلفل قرمز را داخل دستگاه غذاساز بریزید و یک دقیقه بزنید تا مواد به طور کامل با هم میکس و یکدست شوند.

سس را داخل ظرف مخصوص سس یا شیشه‌های خشک و تمیز بریزید. این سس را می‌توانید به زمان دو تا سه هفته داخل یخچال نگهداری کنید.

این سس خوشمزه برای سرو در کنار انواع غذاهای سوخاری و سرخ کردنی، ماهی و سبزیجات گریل شده مناسب است. 

 

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]