این روغن ها برای سلامتی سودمند هستند_آینده
به گزارش آینده
با این حال برخی از متخصصان از زیان های این روغنها سخن میگویند اما به نظر میرسد قضیه نحوه فرآوری آنها و انواع چربیهای آنها باشد.
یک فرآیند برای استخراج روغن از دانهها وجود دارد. حلال رایجی که سازندگان برای جدا کردن چربی مایع از بقیه دانه منفعت گیری میکنند، ترکیبی به نام «هگزان» است.
هگزان اگر به طور گاز استنشاق شود میتواند سمی باشد. با این حال، به گفتن یک حلال مایع، بعد از انجام کار خود برای استخراج روغن از دانهها (بدون تخریب مواد مغذی) تبخیر میشود. با این حال، هر مقدار مقداری که امکان پذیر در روغن دانه وجود داشته باشد توسط وزارت بهداشت و آژانس خدمات انسانی آمریکا از نظر سم شناسی ناچیز تعیین شده است.
به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، روغن دانه این چنین دارای اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع (معروف به MUFAs و PUFAs) است. منتقدان میگویند روغنهای دانهها برای ما زیان اور می باشند، چون حاوی مقدار بسیاری از امگا-۶ PUFA به نام «اسید لینولئیک» می باشند.
با این حال، چربی امگا-۶ یکی از دو چربی غیراشباع چندگانه است – فرد دیگر اسید آلفا لینولنیک امگا-۳ (ALA) است – که برای انسان الزامی است. این بدان معناست که ما به آنها در رژیم غذایی خود نیاز داریم چون بدن ما نمیتواند این چربیها را بسازد.
شواهد قوی از آزمایشهای بالینی نشان دادهاند که جایگزینی برخی از چربیهای اشباع شده در رژیم غذایی با چربیهای تک یا چند غیراشباع به قلب ما پشتیبانی میکند و به گمان زیاد خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افت میدهد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها