سه ماده غذایی مهم برای افت وزن_آینده
به گزارش آینده
«آنیکا گدارت» متخصص تغذیه او گفت: خوردن برخی میوهها و سبزیجات در افت وزن به افراد پشتیبانی میکند و حس سیری طویلتری به همراه میآورد.
۴۱ درصد آمریکاییها به چاقی دچارند. چاقی امکان پذیر به بیماریهای مزمنی نظیر دیابت نوع ۲، بیماریهای قلبی و عروقی و برخی از انواع سرطانها بینجامد.
گدارت و همکارانش چهار گروه از سبزیجات و میوهها را در مقابله با تودههای چربی بدن مؤثر میدانند.
کرفس
با این سبزی کمکالری میتوان وزن را کنترل کرد. گدرات میگوید: در فهرست من از میوهها و سبزیجات مناسب برای افت وزن، کرفس شماره یک است. کرفس زیاد تر بهعلت تاثییر کالریسوزی نظر میشود، به این علت که بدن برای هضم آن بیشتر از کالری که در خود کرفس حاضر است کالری میسوزاند. این چنین آنتیاکسیدانهای حاضر در کرفس التهاب را از بین میبرند.
سیب
به گزارش ایندیپندنت، سیب مقدار زیاد بسیاری فیبر دارد و برای زمان طویلتری حس سیری میدهد و به این ترتیب در کنترل اشتها و وزن موثر است. گدارت پیشنهاد میکند که در رژیم غذاییتان جایی برای سیب باز کنید. او میگوید: سیب گزینه عالی فرد دیگر است برای افرادی که بهجستوجو افت وزناند. سیب از فیبر غذایی و پکتین سرشار است که به دفع چربیها پشتیبانی میکند.
توتها
انواع توت یکی از بهترین گزینهها برای کم کردن وزن است. به حرف های گدارت، توتفرنگی، بلوبری و تمشک قند کم و آنتیاکسیدان و فیبر بالایی دارند؛ به این علت برای افرادی که تصمیم افت وزن دارند و هوس شیرینی میکنند، گزینهای عالیاند.
سبزیجاتی که نشاسته ندارند
مطابق حرف های گدارت، سبزیجاتی همانند بروکلی، گلکلم و خیار، آب و فیبر بالایی دارند که علتخواهد شد بعد از خوردنشان حس سیری کنیم.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها