برای هضم بهتر گوشت کبابی و آبگوشتی چه بخوریم؟

برای هضم بهتر گوشت کبابی و آبگوشتی چه بخوریم؟_آینده


به گزارش آینده

گوشت گوسفند خاصیت غذایی بیشتری نسبت به گوشت بز دارد 

مقدار غذاییت، حرارت و رطوبت گوشت گوسفند از گوشت بز زیاد تر است. به این علت گوشت گوسفندی زیاد تر چاق می کند، چربی بیشتری دارد و نرم تر  و هضم آن راحت تر است. گوشت گوسفند برای افراد ورزشکار و دارای مشاغل همراه با فعالیت سخت بدنی و سرد مزاجان و این چنین برای منفعت گیری در اقلیم‌های سرد و یا فصول سرد مفیدتر است. یقیناً در قیاس با گوشت بز مواد زاید بیشتری تشکیل می کند.

چرا باید گوشت کبابی و آبگوشت را با ترشی جات مصرف کرد؟

پیشنهاد شده که به گفتن مصلح، همراه یا سپس از گوشت گوسفندی از چیزهای ترش یا قدری ترشیجات یا آبغوره و سرکه منفعت گیری شود که جهت حرارت بیشتر از حد نشده و هضم گوشت را راحت‌تر کند. این که در قدیم مصرف لیموعمانی و یا ترشی همراه آبگوشت و یا مصرف سماق همراه با کباب و یا خوابانیدن گوشت قبل از کباب شدن در ترکیبی حاوی آبلیمو و سرکه و برخی ادویه جات رسم بوده همه به همین علت است که  تبدیل تعدیل مزاج و راحتی هضم گوشت می‌شود.

یک ایرانی مرد سال آسیا شد_آینده
ادامه مطلب
آخرین مطالب

گوشت بز چطور؟

گوشت بز که نزدیک به گوشت گوسفند است غذاییت، حرارت و رطوبت کمتری دارد. یعنی برای افراد گرم مزاج مناسب تر است و افرادی که می خواهند زیاد چاق نشوند بهتر است از گوشت بز منفعت گیری کنند و در رژیم‌های لاغری مخصوصا برای افراد دارای مزاج گرم در صورت نیاز به مصرف گوشت بهتر است از گوشت بز منفعت گیری شود. این گوشت فضولات کمتری تشکیل می کند و در تابستان بهتر است از این نوع گوشت منفعت گیری شود و اگر زیاده روی شود تبدیل ابراز بادها و گازهایی در بدن و یا نفخ شده و تشکیل یبوست و بعضی اوقات افت نیروی بدنی و لاغری می‌کند. مصلح گوشت بز گرمیجاتی چون خرما، گردو، نارگیل و ادویه جات تند می باشد؛ مخصوصا برای افرادی که دارای مزاج سرد می باشند و می خواهند این گوشت را مصرف کنند. بهتر است گوشت بز را همراه با پیاز، روغن زیتون و نخود به طور آبگوشتی تهیه کرد.

ویراژ با رانت؛ سخنان کنعانی‌زادگان و جنجال واردات خودرو برای فوتبالیست ها
ادامه مطلب

گوشت بره و بزغاله برای این افراد مناسب است

گوشت گوسفندی که زیاد چاق نباشد و یا بزی که تا حدودی چاق باشد، به اعتدال نزدیک تر است. مسلما گوشت بره و بزغاله نسبت به گوشت گوسفند و بز زیاد بهتر، قابل هضم تر و مفیدتر بوده و خون سالم تری در بدن تشکیل می‌کند و به اعتدال نزدیک‌ترند و مواد زاید کمتری هم تشکیل می کنند. برای افرادی که فعالیت بدنی بسیاری ندارند و یا هضم ضعیفی دارند و یا در سنین زیاد بالا و یا پایین می باشند و یا تازه از بیماری فارغ شده اند گوشت‌های بره و بزغاله زیاد سودمند است و پیشنهاد می‌شود. هرچه گوشت بهتر پخته شود و اصطلاحا جا بیفتد هضم آن سریع تر خواهد شد. در رابطه گوشت گوسفند و بز بهتر است گوشت حیوانی باشد که در چمن و علفزارها چرا کرده باشد.

سپاهانی‌ها با پیروزی لیگ را استارت زدند
ادامه مطلب

 

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی