خوراکی های سودمند برای تسکین سوزش سر دل_آینده
به گزارش آینده
رازیانه: این سبزی ترد با طعم شیرین گفتن یک افزودنی عالی برای سالاد است. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد رازیانه می تواند به بهبود گوارشی پشتیبانی کند و اسیدیته آن هم پایین است.
زنجبیل: مصرف درازمدت زنجبیل به گفتن یک ادویه طبیعی برای ناراحتی امکان پذیر به تسکین علائم ریفلاکس پشتیبانی کند.
جعفری: شاخه جعفری فقط برای تزئین غذا نیست، این سبزی یک درمان سنتی قدیمی برای ناراحتیهای معده بوده است.
آلوئه ورا: این یکی دیگر از درمان های قدیمی برای مشکلات گوارشی است که به نظر می رسد به بهبود ریفلاکس پشتیبانی می کند. میتوانید آلوئهورا را به طور گیاه یا بهگفتن مکمل – در کپسول، آبمیوه و اشکال دیگر خریداری کنید.
به غیر از این، افرادی که سوزش سردل یا ریفلاکس دارند، این چنین باید غذاهایی که به طور طبیعی اسیدیته پایین دارند، مصرف کنند، همانند هندوانه و طالبی، موز، نان کامل یا سبوسدار، برنج، جو دوسر، سیب زمینی، ماهی، سفید تخممرغ، سبزیهایی همانند براکلی، کرفس، گلکلم و غیره
به یاد داشته باشید که غذاهای تسکیندهنده سوزش سر دل نمی توانند با اثرات غذاهای محرک این عارضه مقابله کنند. برای مثال خوردن مقداری زنجبیل نمیتواند اثرات خوردن غذای چرب و سنگین و قهوه را رفع کند.
این چنین گرچه مصرف رژیم غذایی با اسیدیته کم راهبردی خوب است، اما امکان پذیر به تنهایی کافی نباشد، چرا که در برخی از افراد علت سوزش سر دل فقط تشکیل زیاد اسید معده نیست و مواد فرد دیگر همانند صفرا هم در تشکیل آن دخیل می باشند.
علت سوزش سر دل امکان پذیر از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد و مراجعه به پزشک را هم فراموش نکنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها