رکورد زنده ماندن با قلب مصنوعی ثبت شد_آینده
به گزارش آینده
از آنجا که این مرد توانسته بیشتر از ۱۰۰ روز قبل از دریافت و پیوند قلب اهدایی (در اغاز ماه مارس) با این دستگاه زندگی کند و حتی از بیمارستان مرخص شده است، متخصصان و پزشکان استرالیایی که در این جراحی دخیل بودند امروز (چهارشنبه) در خبری تازه، کارکرد این ایمپلنت را مطلوب برسی کرده و آن را یک پیروزی بالینی خواندند.
قلب مصنوعی کامل BiVACOR که توسط دکتر «دانیل تیمز» متولد کوئینزلند اختراع شد، اولین پمپ خون چرخشی قابل کاشت در جهان است که میتواند به گفتن یک جانشین کامل برای قلب انسان عمل کند.
این ایمپلنت که تا این مدت در مرحله های اولیه مطالعه بالینی است، برای بیماران مبتلا به نارسایی قلبی دو بطنی در مرحله پایانی طراحی شده است که عموماً بعد از دیگر بیماریها – طبق معمولً دعوا قلبی و بیماری عروق کرونر قلب و این چنین بیماریهای دیگر همانند دیابت – به قلب صدمه رسانده یا ضعیف شده است به طوری که نمیتواند به شکل موثر خون را در بدن پمپاژ کند.
به حرف های دولت استرالیا که ۵۰ میلیون دلار برای گسترش و تجاری سازی دستگاه BiVACOR تعلق داده است، سالانه بیشتر از ۲۳ میلیون نفر در سراسر جهان از نارسایی قلبی رنج می برند، اما تنها ۶۰۰۰ قلب اهداکننده دریافت میکنند.
این ایمپلنت به گفتن یک واسطه برای زنده نگه داشتن بیماران تا وقتی که پیوند قلب اهداکننده در دسترس قرار گیرد، طراحی شده است، اما مقصد طویل مدت BiVACOR این است که گیرندگان ایمپلنت بتوانند بدون نیاز به پیوند قلب با دستگاه خود زندگی کنند.
این بیمار، مردی حدودا ۴۰ ساله از «نیو ساوث ولز» که نارسایی قلبی شدید را توانایی می کرد، داوطلب شد تا اولین دریافت کننده قلب مصنوعی در استرالیا و ششمین دریافت کننده قلب مصنوعی در جهان باشد.
پنج ایمپلنت اول سال قبل در ایالات متحده انجام شد و همه آنها قلب اهدایی را قبل از ترخیص از بیمارستان دریافت کردند که بیشترین زمان بین کاشت و پیوند ۲۷ روز بوده است.
به گزارش گاردین، این بیمار استرالیایی این دستگاه را در ۲۲ نوامبر در بیمارستان «سنت وینسنت» در «سیدنی» در یک عمل شش ساعته دریافت کرد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها