آجیل های مناسب برای مقابله با دیابت_آینده
به گزارش آینده
آجیل در یک رژیم غذایی متعادل این چنین میتواند به افت خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و تامین مواد مغذی مهم برای سلامت کلی پشتیبانی کند.
باید به اندازه قولهای آجیل دقت داشته باشید، چون آجیلها کالری متراکم دارند و تلاش کنید آنها را در حد اعتدال برای حداکثر منافع برای سلامتی مصرف کنید. در این نوشته به ۵ آجیل سودمند برای افراد مبتلا به دیابت اشاره کردهایم.
بادام
بادام سرشار از چربیهای تک غیراشباع سالم، فیبر و منیزیم است که به بهبود حساسیت به انسولین پشتیبانی میکند. این آجیل این چنین میتواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را که یکی از عوارض شایع دیابت است، افت دهد. خوردن یک مشت بادام میتواند سطح قند خون را تثبیت کند و شما را سیر نگه دارد.
گردو
گردوی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت قلب زیاد عالی است و میتواند به افت التهاب پشتیبانی کند. محتوای فیبر بالای این آجیل علتکاهش جذب قند میشود و از افزایش سطح قند خون جلوگیری میکند. گردو این چنین گردش خون بهتر را تحکیم میکند، که برای افراد مبتلا به دیابت زیاد مهم است.
پسته
پسته به علت داشتن فیبر بالا و چربی سالم، یکی دیگر از آجیلهای عالی برای دیابتیها است. آنها می توانند کنترل قند خون را بهبود بخشند و کلسترول LDL (بد) را افت دهند. مطالعات مشخص می کند که پسته امکان پذیر به افت سختی خون پشتیبانی کند، که یک نگرانی رایج برای افراد مبتلا به دیابت است.
بادام هندی
بادام هندی سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر و چربیهای سالم است. این آجیل شاخص گلیسمی پایینی دارد، به این معنی که علتافزایش ناگهانی سطح قند خون نمیشود. محتوای بالای منیزیم بادام هندی این چنین به تنظیم قند خون و بهبود کارکرد انسولین پشتیبانی میکند.
فندق
فندق منبع عالی ویتامین E، فیبر و چربیهای سالم است. این آجیل دارای شاخص گلیسمی پایینی است، به این معنی که دور از انتظار است علتافزایش سطح قند خون شود. محتوای بالای منیزیم حاضر در فندق این چنین میتواند به بهبود حساسیت به انسولین پشتیبانی کند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها