چرا نباید قند را به طور کامل حذف کرد؟_آینده
به گزارش آینده
حذف کامل قندها میتواند به افت انرژی، ضعف عضلانی، سردرد، کم شدن کارکرد مغزی و اختلال در سیستم متابولیک منجر شود و به جای حذف قندها بهتر است مصرف قندهای افزوده و فرآوریشده (همانند شکر سفید و شیرینیها) را افت داد و به قندهای طبیعی تکیه کرد.
باطری سازی شبانه روزی مهر آباد اصفهان
قند طبیعی در میوهها، سبزیجات، لبنیات و دیگر موادغذایی حاضر است. مریم مظاهریون، عضو انجمن علمی تغذیه ایران در اینباره میگوید: «اگر قرار است قندی را از رژیم غذایی خود حذف کنید، بهتر است قندهای افزوده همانند آبنبات، شکلات، کیک، کلوچه و حتی قندوشکر سفید را حذف کنید، اما میوهها را به بهانه قند حذف نکنید. مشکل اینجاست که در برخی از رژیمهای غذایی همانند رژیم کتوژنیک میوه کاملا حذف میشود؛ درحالیکه این خوراکیها فیبر بسیاری دارند و برای کارکرد دستگاه گوارش ملزوم و الزامی می باشند.»
تجربهای متفاوت از سفرهای کوهنوردی و کمپینگ با لوازم حرفهای دارمارت کمپ
زیادهروی نکنید!
یقیناً به پافشاری مظاهریون زیادهروی در مصرف میوه هم درست نیست. زیاد از افراد فکر میکنند چون قند حاضر در میوه طبیعی است، بعد هیچ ضرری ندارد. آنها میوه را جانشین شام میکنند و سپس از کم نشدن وزنشان گله های میکنند. علتش هم این است که حجم مصرف میوه این افراد بهگفتن وعده شام آنقدر زیاد است که کالری بسیاری داخل بدنشان میکند. او پیشنهاد میکند: «میوههای تازه و سبزیجاتی همانند هویج را جانشین شیرینیها کنید، از خرما و کشمش – به مقدار محدود – بهگفتن بینوعده منفعت گیری و از نوشیدنیهای شیرین و گازدار پرهیز کنید. بهتر است قبل از خرید، برچسب مواد غذایی را بازدید کنید و محصولاتی را که حاوی قند افزوده می باشند، نخرید.»
انواع قندها
مظاهریون درمورد انواع قندها میگوید: «قندها، نشاسته و فیبرها به گروهی تعلق دارند که کربوهیدرات نامیده خواهد شد. قند طبیعی هم شامل قندوشکر سفید است که گلوکز نام دارد. به قند حاضر در میوهها هم فروکتوز میگویند و قند حاضر در شیر هم لاکتوز است. قندهای مصنوعی هم قندهای تشکیل دست انسان می باشند که عمدتا در محصولات رژیمی منفعت گیری خواهد شد و انواع بسیاری دارند ازجمله ساخارین، سوکرالوز و اسپارتام.»
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها