انسان های اولیه ۳.۵ میلیون سال، گوشتخوار نبودند_آینده
به گزارش آینده
به نقل از ارث، محققان برای زمانها تکامل انسان اولیه را با مصرف گوشت مرتبط میدانستند، اما یک مطالعه تازه مشخص می کند که برخی از اجداد اولیه ما به رژیم غذایی عمدتاً گیاهی پایبند بودهاند. این پژوهش توسط دکتر تینا لودکه از موسسه شیمی ماکس پلانک در آلمان و با همکاری محققان آفریقای جنوبی انجام شد.
این یافتهها فرضیات قبلی ما را در رابطه رژیم غذایی اولیه انسانها را به چالش کشیده است. این تیم تحقیقاتی ایزوتوپهای نیتروژن در مینای دندان فسیل شده هفت انسان اولیه را تجزیه و تحلیل کردند. این فسیلها از غارهای اشتِرکفرونتاین در نزدیکی ژوهانسبورگ، مکانی غنی از باقی مانده انسانهای اولیه، به دست آمدند.
نسبت ایزوتوپ نیتروژن در دندانهای انسانهای اولیه مدام پایین می بود و تقریباً همانند به حیوانات گیاهخوار می بود. این یافته مشخص می کند که این اجداد اولیه انسان عمدتاً از رژیم غذایی گیاهی منفعت گیری میکردند و به طور منظم گوشت نمیخوردند. در حالی که محققان اذعان دارند این انسانهای اولیه معروف به استرالوپیتکوس امکان پذیر گهگاه پروتئینهای حیوانی همانند تخم مرغ یا حشرات را مصرف کرده باشد، یافتههای آنها مشخص می کند گوشت قسمت مهمی از رژیم غذایی آنها نبوده است.
تجزیه و تحلیل ایزوتوپهای نیتروژن شاخص قابل اعتمادی از رژیم غذایی موجودات اراعه میدهد. هنگامی که حیوانات غذا را هضم میکنند، بدن آنها نیتروژن را به طوری پردازش میکند که آثار شیمیایی مشخصی از خود به جا میگذارد. حیوانات گیاهخوار نسبت ایزوتوپ نیتروژن کمتری دارند، در حالی که گوشتخواران نسبتهای بالاتری دارند. تینا لودکه، ژئوشیمیدان، خاطرنشان کرد: «مینای دندان سختترین بافت بدن پستانداران است و میتواند تاثییر انگشت ایزوتوپی رژیم غذایی حیوانات را برای میلیونها سال نگه داری کند.»
با اندازه گیری نسبت ایزوتوپ نیتروژن در مینای دندان فسیل شده، دانشمندان میتوانند تعیین کنند که آیا ارگانیسم در درجه اول از گیاهان یا حیوانات منفعت گیری میکند. در حالی که این روش به طور گسترده برای مطالعه رژیم غذایی حیوانات و انسانهای امروزی مورد منفعت گیری قرار گرفته است، قبلاً به علت تخریب مواد آلی در طول زمان به فسیلهایی با قدمت دهها هزار سال محدود میشد.
با این حال، لودکه و تیمش از یک تکنیک پیشرفت در آزمایشگاه آلفردو مارتینز-گارسیا در موسسه شیمی ماکس پلانک منفعت گیری کردند. این روش به محققان اجازه داد تا دادههای ایزوتوپ نیتروژن را از مینای دندان فسیل شده که میلیونها سال قدمت دارد استخراج کنند.
یکی از با اهمیت ترین جنبههای این مطالعه به چالش کشیدن نظریههای حاضر در رابطه نقش گوشت در تکامل انسان است. تعداد بسیاری از محققان این نظریه را نقل کرده اند که مصرف منبع های حیوانی، به اختصاصی گوشت، نقش مهمی در رشد مغزهای بزرگتر و توانمندیهای گسترش یافتهتر ساخت ابزار داشته است.
کمترین سرمایه برای واردات از چین
لوله بازکنی دقیق و سریع با دوربین شلنگی
پروتئین و چربی حاضر در گوشت با افزایش تکاملی اندازه مغز که در هومینینهای بعدی مشاهده شد، مرتبط است. با این حال، شواهد مستقیمی مبنی بر این که چه وقتی گوشت به یک عنصر مهم در رژیم غذایی انسان تبدیل شد، مبهم باقی مانده است.
یافتههای این مطالعه مشخص می کند که استرالوپیتکوس برخلاف نئاندرتالها که میلیونها سال سپس زندگی میکردند پستانداران بزرگ را شکار یا مصرف نمیکردند.
این مشخص می کند که تحول به سمت رژیم غذایی مبتنی بر گوشت بعداً در تکامل انسان، به گمان زیادً با ظهور هوموها رخ داده است. مارتینز-گارسیا او گفت: «این روش زمانهای شوق انگیزی را برای فهمیدن تکامل انسان باز میکند. این نوشته پتانسیل پاسخگویی به سوالاتی مهم را دارد، به گفتن مثال، اجداد ما از چه وقتی اغاز به گنجاندن گوشت در رژیم غذایی خود کردند؟ و آیا اغاز مصرف گوشت با افزایش حجم مغز مرتبط می بود؟»
این تحقیق نشان دهنده یک پیشرفت بزرگ در مطالعه رژیمهای غذایی باستانی است. مطالعات قبلی بر شواهد غیرمستقیم، همانند منفعت گیری از ابزار و الگوهای سایش روی دندانها، برای استنباط این که انسانهایی اولیه چه میخوردند، تکیه داشتند. با این حال، تیم لودکه ملموسترین شواهدی را اراعه کرده است که مشخص می کند استرالوپیتکوسها عمدتاً گیاهخوار بوده است.
تیم لودکه اکنون تصمیم دارد با تجزیه و تحلیل مینای دندان فسیل شده از دیگر گونههای اولیه انسانها در دورههای وقتی گوناگون و مناطق جغرافیایی، تحقیقات خود را گسترش دهد. آنها کار خود را با جمع آوری داده از سایتهای فسیلی کلیدی در شرق و جنوبی آفریقا و این چنین آسیای جنوب شرقی اغاز کردند و امیدوارند فهمیدن کنند که چه موقع و چطور مصرف گوشت به یک قسمت منظم از رژیم غذایی انسان تبدیل شده است.
این تحقیق میتواند دست یافتن به جواب سؤالات دیرینه در رابطه این که آیا مصرف گوشت مزیت تکاملی برای انسانها داشت، پشتیبانی کند. آیا مصرف گوشت در گسترش مغزهای بزرگتر نقش داشته است؟ آیا این در ساختارهای اجتماعی و حرکتهای شکار نقش داشته است؟ یافتههای این مطالعه فرضیات سنتی در رابطه رژیمهای غذایی اولیه انسان را به چالش کشید.
به نظر میرسد استرالیاپیتکوسها به جای شکار، در درجه اول به غذاهای گیاهی متکی بوده است. این تحقیق تصویری آشکارتر از چگونگی تکامل تغذیه انسان در طی میلیونها سال اراعه میدهد و اهمیت ادامه اکتشاف در عرصه انسان شناسی تکاملی را برجسته میکند.
از آنجا که دانشمندان راه حلهای خود را اصلاح کرده و مجموعه دادههای خود را گسترش خواهند داد، امکان پذیر به زودی حتی جزئیات بیشتری را در رابطه عادات رژیم غذایی که روال تکامل انسان را شکل میدهد، کشف کنیم. در هر صورت یک چیز آشکار است: سفر ما از موجوداتی گیاهخوار به همه چیزخوار انچه که قبلاً فکر میشد ساده نبوده است.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها