مصرف روزانه چربی چه مقدار باید باشد؟_آینده
به گزارش آینده
چربیهای مصرف شده توسط انسان عموماً به شکل تری گلیسیرید می باشند که شامل سه اسید چرب متصل به یک مولکول گلیسرول می باشند. درصد چربی در رژیم غذایی را میتوان به گفتن «چربی کل» نام برد و مجموع چربیهای رژیم غذایی است که شامل اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع، اسیدهای چرب اشباع شده و اسیدهای چرب ترانس (بدون اختلاف بین انواع گوناگون چربی). منبع های رایج چربی در رژیم غذایی انسان، گوشت، ماهی، محصولات لبنی، روغنها و چربیهای گیاهی و حیوانی، آجیل و دانهها و غذاهای زیاد فرآوری شده است.
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیشتر از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیشتر از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
یقیناً باید دقت داشت انجمن قلب آمریکا برای نگه داری سلامت قلب و عروق پیشنهاد کرده است که نباید بیشتر از ۶ درصد کالری روزانه از چربی غیر اشباع باشد. چربیهای اشباع شده چربی است طبق معمولً در دمای اتاق جامد می باشند و در غذاهای حیوانی همانند گوشت و لبنیات یافت خواهد شد. خوردن بیشتر از حد چربیهای اشباع شده میتواند سطح کلسترول بد شما را افزایش دهد و خطر بیماری قلبی و سکته را افزایش دهد.
چربیهای غیر اشباع طبق معمولً در دمای اتاق مایع می باشند. آنها از منبع های گیاهی و ماهیهای چرب همانند سالمون میآیند. گنجاندن چربیهای غیر اشباع در رژیم غذایی میتواند به افت سطح کلسترول LDL پشتیبانی کند. آنها این چنین اسیدهای چرب الزامی مورد نیاز بدن شما را تامین میکنند.
غذاهای سرشار از چربی غیراشباع عبارت هستند از: روغنهای گیاهی غیر گرمسیری همانند زیتون، کانولا و سویا، ماهیهای چرب همانند ماهی تن، سالمون و ساردین، آجیل و دانههایی همانند گردو، دانه کتان و تخمه آفتابگردان و غذاهای دیگر همانند آووکادو و کره بادام زمینی.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها