طرز تهیه جارکیک تک نفره یلدایی؛ یک دسر شیک و خوشمزه 

جارکیک یلدایی؛ یک دسر شیک و خوشمزه_آینده


به گزارش آینده

مواد ملزوم

تخم مرغ: ۶ عدد

شکر: یک و نیم پیمانه

شیر: یک و نیم پیمانه

روغن مایع: یک و نیم پیمانه

آرد سفید شیرینی: ۳ پیمانه

بکینگ‌پودر: ۳ قاشق چای‌خوری

وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

رنگ خوراکی ژله‌ای قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری

مواد ملزوم برای فیلینگ کیک

خامه قنادی: ۶۰۰ گرم

مربا یا مارمالاد توت فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

رنگ خوراکی صورتی: ۱ قطره

موز: ۲ عدد

گردوی خرد شده: ۱ پیاله

نحوه تهیه

برای درست کردن این جارکیک یلدایی خوشمزه ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی به زمان ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ کرم رنگ و کشدار شود. اکنون روغن و شیر را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر در حد مخلوط شدن هم بزنید و سپس همزن را کنار بگذارید. اکنون رنگ خوراکی را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. آرد شیرینی و بکینگ‌پودر را با هم مخلوط و سپس از سه بار الک کردن کم کم به مایه کیک اضافه کنید و از یک جهت هم بزنید تا مواد کیک به طور یکدست با هم مخلوط شوند. اکنون مایه کیک را داخل قالب ۳۰ در ۳۰ یا قالب ۳۰ در ۴۰ بریزید و قالب را داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید، به زمان ۵۰ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد. سپس از پخت، قالب را از کیک خارج کنید تا از حرارت بیفتد و خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید و با چاقو یا اره کیک را به اندازه لیوان‌های دسر برش بزنید. می‌توانید با لبه خود لیوان دسر، کیک را برش بزنید. 

رئیسی، تازه بعد از 2 سال از ریاست جمهوری، به دنبال تهیه سند کاهش فقر است؟
ادامه مطلب

برای درست کردن مواد فیلینگ ابتدا خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد که در انتهای نوشته روش فرم دادن خامه قنادی را به شما آموزش خواهیم داد. خامه فرم گرفته را به دو تکه مساوی تقسیم کنید. یک تکه را داخل قیف بریزید و به تکه دوم مربای توت فرنگی و رنگ خوارکی اضافه کنید و هم بزنید، سپس داخل قیف بریزید. یک لایه کیک داخل لیوان بگذارید و از خامه سفید روی کیک بریزید. مقداری موز خرد شده و گردو بریزید و لایه دوم کیک را داخل لیوان قرار بدهید. اکنون از خامه رنگی روی کیک بریزید و مجدد روی خامه مقداری موز و گردوی خرد شده بریزید و لایه سوم کیک را قرار بدهید. اکنون خامه سفید بریزید و به همین ترتیب این کار را ادامه بدهید و یکی در بین از خامه سفید و صورتی منفعت گیری کنید تا لیوان پر شود. تلاش کنید از لیوان بلند و دیواره‌دار برای تهیه جارکیک منفعت گیری کنید. لایه روی جارکیک باید خامه صورتی باشد. روی لیوان‌ها را می‌توانید با دانه انار، لوکوم، مغزیجات یا استیکر‌های دسته‌دار هندوانه و انار تزیین کنید، نوش جان.

کارمندان و کارگران در شب یلدا عیدی می‌گیرند؟_آینده
ادامه مطلب
آخرین مطالب

روش فرم دادن خامه قنادی

طبق معمولً برای فرم دادن خامه قنادی حرف های می‌شود که آن را به زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛ اما همان گونه که می‌دانید، در قنادی زیاد نباید روی این زمان‌بندی‌ها تمرکز کنید و مهم‌تر از زمان‌بندی این است که شما ابزاری را که در اختیار دارید، بشناسید. به گفتن مثال امکان پذیر که همزن شما یک همزن قوی یا متوسط باشد. مسلماً نتیجه‌ای که در ۱۵ دقیقه با این دو همزن حاصل می‌شود، متفاوت است. امکان پذیر با همزن متوسط در ۱۵ دقیقه خامه آماده شود؛ اما همان نتیجه با یک همزن قوی در ۸ دقیقه به دست بیاید.

جزئیات واریز سهام سود عدل ۱۴۰۳ در شب یلدا؛ سهامداران چه مقدار واریزی خواهند داشت؟_آینده
ادامه مطلب

اکنون اگر شما قوت همزن‌تان را ندانید و با همزن قوی ۱۵ دقیقه خامه را هم بزنید، نهایتاً چیزی که به دست می‌آید، خامه فرم گرفته نیست. به زمان‌بندی‌ها دقت کنید؛ اما معیار مهم باید آشنایی و شناخت ابزار کارتان باشد. در این تکه طریقه صحیح فرم دادن خامه قنادی را گفتن می‌کنیم. همیشه هنگامی خامه را از لوازم قنادی‌ها تهیه می‌کنید، بسته به نیازتان آن را در بسته‌های نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کم‌تر بسته‌بندی کنید تا هنگامی که خواستید از آن منفعت گیری کنید، فقط بسته مورد نیاز را از فریزر خارج کنید. برای اغاز کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید تا یخ‌زدایی شود و حالت بستنی اشکار کند.

سپس خامه را در کاسه بریزید و همزن را روی دور متوسط قرار بدهید. هنگامی یک‌دست شد، آن را روی دور تند قرار بدهید. خامه هنگامی زده شده نیست، براق است؛ اما هنگامی اغاز به آماده شدن می‌کند، کم‌کم رنگ آن مات می‌شود. وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به طور دورانی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا خامه‌های زیر ظرف هم زده شود. برای بهتر فرم گرفتن خامه کاسه حاوی خامه را در ظرف حاوی یخ قرار بدهید و سپس با همزن هم بزنید. علاوه‌بر مات شدن خامه یکی دیگر از نشانه‌های خامه فرم گرفته این است که رد پره‌های همزن روی آن می‌افتد. هنگامی سر همزن را از داخل ظرف خامه بیرون می‌آورید، باید خامه داخل آن گیر کرده باشد. هنگامی خامه آماده شود، اگر ظرف را برعکس کنید، بیرون نمی‌ریزد. هنگامی خامه آماده شد، آن را زیاد هم نزنید. خامه را هربار به اندازه نیازتان فرم دهید، چون سپس از یک بار فرم‌دهی دیگر نمی‌توانید برای تزیین کیک یا دسر‌ها از آن منفعت گیری کنید.

واریز یارانه ۳۰۰ هزار تومانی برای میلیون‌ها ایرانی در شب یلدا_آینده
ادامه مطلب

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی