این غذاها را بعد از آخر تاریخ مصرف شان نیز میتوانید مصرف کنید_آینده
به گزارش آینده
به نقل از فلیوِر، در اینجا ۱۳ محصولی گردآوری شده است که مصرف آنها بعد از تاریخ انقضا ذکر شده بر روی بستهبندی نیز ایمن است. یقیناً فراموش نکنید که عمل های احتیاطی مناسب را در نظر بگیرید.
پودر کیک
پودر کیک روشی آسان برای درست کردن دسرهای مورد علاقهتان است. اگر در میانه خرید پودر کیک تهیه کردید، اما قبل از تاریخ ذکر شده بر روی جعبه از آن منفعت گیری نکردید، ملزوم نیست آن را دور بیندازید. شما میتوانید هم چنان با خیال راحت از این مخلوط برای چهار تا پنج ماه بعد از تاریخ انقضا منفعت گیری کنید. یقیناً به یاد داشته باشید که آن را در جای خشک و خنکی نگهداری کنید.
پنیرهای سفت
پنیرهای سفت همانند چدار و پارمزان حتی بعد از راه اندازی کپک بر روی سطحشان نیز قابل مصرف می باشند. فقط یقین شوید که تکههای کپک زده را قبل از مصرف به خوبی جدا کنید. به طور کلی، پنیرهای سفت برای یک ماه بعد از تاریخ انقضایشان نیز قابل مصرف می باشند.
تخم مرغ
تخم مرغ یکی دیگر از مواد اولیهای است که مردم همیشه قبل از تاریخ انقضا از آن منفعت گیری نمیکنند. در اینجا یک ترفند برای بازدید خراب شدن تخممرغها بدون شکستن آنها وجود دارد: تخم مرغها را در یک کاسه آب قرار دهید تا شناوری آنها را بازدید کنید. اگر غرق شود، خوردن آن هم چنان بیخطر است. اگر شناور شدند از تاریخ مصرف آنها قبل است.
نان
تا وقتی که کپک بر روی نان و غلات دیگر رشد نکرده باشد، درست کردن ساندویچ یا نان تست با آنها اشکالی ندارد. اگر میخواهید ماندگاری نان خود را افزایش دهید، آن را در یخچال نگهداری کنید. اگر نان خود را در یخچال یا فریزر نگه میدارید میتوانیدد تا دو هفته از آن منفعت گیری کنید.
کره
اگر تاریخ انقضای کره شما نزدیک است، آن را در فریزر بگذارید تا برای زمان بیشتری تازه بماند. برای داشته باشید که بهتر است بعد از ذوب کردن کره از همه آن منفعت گیری کنید. آیا مقدار بسیاری کره باقی مانده است؟ هم چنان میتوانید آن را مجدد ذوب کنید و برای پروژه پخت بعدی خود منفعت گیری کنید.
ماکارونی خشک
ماکارونی به راحتی فاسد نمیشود، چون محصولی خشک است. تا وقتی که بوی بدی نداشته باشد میتوانید بعد از گذشت تاریخ انقضا از آن منفعت گیری کنید. ماکارونی بعد از خراب شدن میتواند بوی تند تخم مرغ خراب شده داشته باشد. به طور کلی، ماکارونی خشک دو سال ماندگاری دارد، اما طبق معمولً میتوانید آن را تا سه سال سپس نیز منفعت گیری کنید.
غذای منجمد
دمای پایین از خراب شدن غذاها جلوگیری میکند، به این علت هر غذای منجمد بسته بندی شده طبق معمولً حتی بعد از گذشتن تاریخ انقضا نیز بیخطر است. اگر غذا به علت کم آبی ناشی از اکسیداسیون در فریزر بسوزد، زیاد خوشمزه نخواهد می بود. با این حال، اگر میخواهید صرفهجویی میکنید، غذای سوخته در فریزر هم چنان برای خوردن بیخطر خواهد می بود.
کوکیها، کراکرها و چیپسها
هنگامی کوکیها یا چیپسها قدیمی خواهد شد، طعم قدیمی آن کاملا مشهود است. با این حال تا وقتی که بوی بدی نداشته باشند و در دست خرد نشوند خوردن آنها اشکالی ندارد. روغنهای حاضر در شیرینیها امکان پذیر در زمان طویل علتفاسد شدن آنها شود.
شکلات
شکلات بسته به درجه، نحوه نگهداری و باز بودن یا نبودن بسته بندی میتواند زیاد زیاد تر از تاریخ انقضا خود سالم بماند. در حالت ایدهآل، باید محصولات شکلاتی خود را در مکانی خشک و خنک با دمای ۲۱ درجه سانتیگراد یا کمتر نگهداری کنید. برای چیپسهای شکلات نیمه شیرین، میتوانید آنها را به زمان دو تا چهار ماه بعد از تاریخ انقضا، از شش تا هشت ماه در ظرف در بسته در یخچال و از دو تا سه سال در فریزر نگهداری کرد. شکلات شیری تا هشت ماه بعد از تاریخ انقضا در فریزر ماندگاری دارد. این چنین، شکوفههای چربی یا شکر روی شکلات را با کپک نادرست نگیرید. با وجود ظاهر لکه دار، تا این مدت هم میتوان شکلاتها را با خیال راحت مصرف کرد یا در پخت دسرهای شکلاتی مورد علاقه خود منفعت گیری کرد.
کره بادام زمینی
کره بادام زمینی اگر باز نشود، میتواند به زمان یک سال بعد از تاریخ انقضا مصرف شود و فرقی نمیکند آن را در بیرون یا یخچال نگهداری کنید. بعد از باز شدن، سه تا چهار ماه بیرون یا شش تا هشت ماه در یخچال بعد از تاریخ انقضا آن مناسب مصرف می باشند. کره بادام زمینی طبیعی ماندگاری مختصرتری دارد؛ فقط دو تا سه ماه بیرون یا سه تا شش ماه در یخچال بعد از تاریخ مصرفشان. جداسازی طبیعی روغن در کره بادام زمینی طبیعی نیز ایرادی ندارد. میتوانید آن را مجدد هم بزنید و برای پخت و پز منفعت گیری کنید. اگر کره بادام زمینی صاف یا ترد شما به بافت سفت و خشک تبدیل شد یا رنگ آن تیره شد، زمان آن است که آن را دور بریزید.
غلات
نگهداری غلات در ظرفهای مخصوص علتمیشود برای زمان زمان طویلتری سالم بمانند. تا وقتی که بتوانید طعم قدیمی آن را تحمل کنید، غلات تا شش ماه بعد از گذشت تاریخ مصرفشان نیز برای مصرف ایمن می باشند!
ترشیها
خیارشور و انواع ترشیها حتی اگر در ظرفشان باز شده باشد نیز تا دو سال بعد از گذشت تاریخ مصرفشان برای مصرف ایمن می باشند. ترشیها را میتوانید در یخچال یا حتی در کابینت نگهداری کنید. ترشیها امکان پذیر به مرور زمان تردی خود را از دست بدهند، اما تا این مدت مصرف آنها بیخطر است. چطور فهمید شوید ترشیها خراب شدهاند؟ یک علامت یقین، گنبدی شکل شدن درب آنها است. زمان باز کردن یک شیشه ترشی تازه، باید یک صدای پاپ را بشنوید.
انواع سسها
چاشنیهایی همانند سس کچاپ و خردل ماندگاری طویل دارند. اگر سس کچاپ شما باز نشده باشد، میتوان آن را تا یک سال بعد از زمان انقضا نگهداری کرد. بعد از باز شدن آن را در یخچال نگهداری کنید و ظرف زمان شش ماه مصرف کنید. خردل زرد را میتوان تا دو سال قبل از تاریخ انقضا در حالت باز نشده یا بعد از باز شدن به زمان یک سال در یخچال نگهداری کرد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها