عسل و سیر را به این چند علت با هم ترکیب کنید_آینده
به گزارش آینده
عسل و سیر دو مورد از رایج ترین خوراکیهای مورد منفعت گیری در آشپزخانه می باشند که به طور گسترده در منفعت گیری روزمره آشپزی مورد منفعت گیری قرار میگیرند.
اما آیا میدانید از زمانهای دور ترکیب این دو به گفتن ترکیبی قوی برای بهبود سلامت کلی و شفای چندین بیماری مورد منفعت گیری قرار میگرفته است؟ در این نوشته به همه مواردی اشاره میکنیم که باید در رابطه این ترکیب بدانید.
همه چیز در رابطه این ترکیب کمیاب
خوردن عسل و سیر با هم نه تنها بی خطر است بلکه مزایا سلامتی چشمگیری نیز دارد. این ترکیب قوی پتانسیل حمایتاز سیستم ایمنی بدن، بهبود سلامت قلب و ترقی سلامت کلی را دارد. بیایید بازدید کنیم هنگامی عسل و سیر را با هم میخورید چه اتفاقی میافتد و چطور این دو خوراکی تحکیم کننده میتوانند سلامت شما را تحکیم کند.
تحکیم کارکرد سیستم ایمنی
عسل و سیر به علت خاصیت تحکیم کننده سیستم ایمنی شناخته شدهاند. سیر حاوی آلیسین است، یک ترکیب گوگردی که هنگامی سیر را له یا خرد میکنید فعال میشود. نشان داده شده که آلیسین دارای اثرات ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی است و به بدن در مبارزه با عفونتها پشتیبانی میکند. از نظر دیگر، عسل سرشار از آنتی اکسیدان و دارای خواص ضد باکتری طبیعی است که میتواند به بهبود زخمها و مبارزه با عفونتها پشتیبانی کند. هنگامی عسل و سیر با هم ترکیب شوند، سیستم ایمنی بدن را تحکیم میکنند. مصرف منظم این دو خوراکی غیر متجانس میتواند به بدن پشتیبانی کند تا از سرماخوردگی، آنفلوآنزا و دیگر عفونت ها با تحکیم دفاع طبیعی بدن جلوگیری کند.
حمایتاز سلامت قلب
سیر به علت توانایی آن در حمایتاز سلامت قلب و عروق به طور گستردهای شناخته شده است. این گیاه به افت سطح کلسترول، افت سختی و بهبود گردش خون پشتیبانی میکند، که همه انها اینها میتوانند به سلامت قلب پشتیبانی کنند. سیر این چنین به جلوگیری از تجمع پلاک در رگها پشتیبانی میکند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افت میدهد. عسل سرشار از آنتی اکسیدان است که علتمحافظت از قلب در برابر استرس اکسیداتیو میشود. این چنین دارای خواص ضد التهابی است که به افت التهاب در سیستم قلبی و عروقی پشتیبانی میکند و سلامت قلب را زیاد تر ارتقا می دهد. عسل و سیر با هم امکان پذیر به پیشگیری از بیماری قلبی، بهبود سطح کلسترول و حمایتاز کارکرد کلی قلب و عروق پشتیبانی کنند.
تحکیم هضم غذا
سیر و عسل هر دو دارای مزایا گوارشی می باشند. نشان داده شده که سیر با تحریک تشکیل اسیدهای معده و رشد باکتریهای خوب روده، هضم را بهبود میبخشد. این چنین به افت نفخ، گاز و سوء هاضمه پشتیبانی میکند. از نظر دیگر، عسل به علت تاثییر تسکین دهندهاش بر سیستم گوارشی شناخته شده است. دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی طبیعی است که به بهبود زخمها، آرام کردن ریفلاکس اسید و افت التهاب در روده پشتیبانی میکند. علاوه بر این، عسل به گفتن یک پری بیوتیک عمل میکند و باکتریهای سودمند روده را تغذیه میکند. هنگامی عسل و سیر با هم مصرف شوند، میتوانند به بهبود هضم غذا پشتیبانی کنند، ناراحتی گوارشی را افت دهند و از سلامت روده حمایتکنند.
سم زدایی بدن
عسل و سیر خاصیت سم زدایی دارند. سیر به سم زدایی کبد و به دفع سموم از بدن پشتیبانی میکند و تشکیل آنزیمهای کبدی را تحریک میکند که به تجزیه و از بین بردن مواد زیان اور پشتیبانی میکند. عسل به علت توانمندیاش در پاکسازی دستگاه گوارش و دفع سموم شناخته شده است. این خوراکی شیرین و خوشمزه تاثییر ملین ملایم دارد که میتواند به حرکات منظم روده و دفع مواد زائد پشتیبانی کند. سیر و عسل با هم ترکیب سم زدای قدرتمندی را راه اندازی خواهند داد که می توانند به دفع سموم زیان اور بدن، حمایتاز کارکرد کبد و بهبود سلامت کلی پشتیبانی کنند.
سلامت پوست
سیر و عسل هر دو در طب سنتی برای تحکیم پوستی سالم و درخشان منفعت گیری شدهاند. سیر دارای خواص ضد میکروبی و ضد التهابی است که میتواند به مبارزه با آکنه، اگزما و دیگر بیماریهای پوستی پشتیبانی کند. این چنین علتتولید کلاژن میشود که برای خاصیت ارتجاعی پوست و افت چین و چروک الزامی است. عسل به گفتن یک مرطوب کننده طبیعی، به نگه داری رطوبت در پوست پشتیبانی میکند و میتواند علتبهبودی بریدگیها، سوختگیها و دیگر زخمهای پوستی شود. این چنین دارای خواص ضد باکتریایی است که می تواند به درمان آکنه و جلوگیری از عفونت پشتیبانی کند. مصرف عسل و سیر با هم میتواند مزایا داخلی و خارجی داشته باشد و از درون به پوست شفافتر و سالم تر پشتیبانی کند.
بهبود سلامت تنفسی
سیر از دیرباز برای درمان بیماری های تنفسی همانند سرفه، برونشیت و آسم منفعت گیری میشود. خواص ضد التهابی و ضد میکروبی آن به پاکسازی راههای هوایی، افت تشکیل مخاط و مبارزه با عفونتهای تنفسی پشتیبانی میکند. عسل با اثرات تسکین دهنده و ضد التهابی خود زیاد تر برای درمان گلودرد، سرفه و دیگر مشکلات تنفسی منفعت گیری میشود. وقتی که عسل و سیر با هم ترکیب شوند میتوانند به تسکین علائم سرماخوردگی، آلرژی و احتقان پشتیبانی کنند و در عین حال سلامت کلی ریه را ارتقاء دهند.
پشتیبانی به افت وزن
ترکیب عسل و سیر این چنین امکان پذیر به کنترل وزن پشتیبانی کند. نشان داده شده که سیر به تنظیم سطح قند خون و افت تجمع چربی پشتیبانی میکند و برای افت وزن سودمند است. عسل، وقتی که در حد اعتدال مصرف شود، میتواند جانشین سالمتری برای قندهای تصفیه شده، جلوگیری از افزایش انسولین و حمایتاز متابولیسم چربی باشد. عسل و سیر با هم امکان پذیر به کنترل اشتها، افزایش متابولیسم و حمایتاز چربی سوزی پشتیبانی کرده و نگه داری سلامتی را آسان تر کنند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها