تحکیم ایمنی بدن در زمستان با تغذیه سالم_آینده
به گزارش آینده
وی ویتامین C را از مواد مغذی کلیدی برای تحکیم ایمنی در زمستان ذکر و فرمود: مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین C به علت خاصیت آنتیاکسیدانی و تحکیم سیستم ایمنی پیشنهاد میشود. منبع های غنی از این ویتامین شامل مرکبات (پرتقال، نارنگی، لیمو، گریپفروت)، کیوی، انواع توتها، کلمها (کلم بروکلی، کلم قرمز و سفید)، فلفل دلمهای میشود.
سنگ سفیدی با گفتن این که ویتامین A نیز نقش مهمی در نگه داری سلامت سلولهای ایمنی و مقابله با عفونتها دارد، در ادامه گفت: مواد غذایی همانند جگر، تخم مرغ، هویج، کدو حلوایی، انبه، سبزیجات برگ سبز تیره منبع های خوبی از این ویتامین می باشند.
او گفت: مصرف ماهیهای چرب همانند سالمون، علاوه بر فراهم پروتئین باکیفیت، به علت غنی بودن از اسیدهای چرب امگا-۳، میتواند به بهبود سلامت روان و افت التهاب در بدن پشتیبانی کند.
سنگ سفیدی به اهمیت مصرف ویتامین گروه B هم اشاره و فرمود: این ویتامینها که بهاختصاصی در پیشگیری از عفونتهای تنفسی مؤثر می باشند، به مقدار بسیاری در غلات سبوسدار و حبوبات یافت خواهد شد.
به حرف های این پزشک متخصص، سبزیجات غنی از ترکیبات گوگردی، نظیر شلغم، تربچه و انواع ترب به علت دارا بودن ترکیبات گوگردی، خاصیت ضدعفونیکننده دارند و به مقابله با سرماخوردگی پشتیبانی میکنند.
دکتر سنگ سفیدی پافشاری کرد: بهتر است از مصرف غذاهای فرآوریشده و کنسروی خودداری کرده و به غذاهای خانگی و تازه روی آورید. این رویکرد نهتنها سیستم ایمنی را تحکیم میکند، بلکه جهت بهبود خلقوخو و افزایش سطح انرژی در روزهای سرد سال میشود.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها