تاثیر مصرف گوشت و فرآورده های گوشتی بر مغز

تاثییر مصرف گوشت و فرآورده های گوشتی بر مغز_آینده


به گزارش آینده

 به‌تازگی در استرالیا پژوهشی انجام شده است که مشخص می کند بیماران مبتلا به آلزایمر در درازی زندگی خود به طور منظم گوشت و غذا‌های فرآوری شده مصرف می‌کرده‌اند و بر همین مبنا پژوهش‌گران دریافتند که مصرف روزانه غذا‌های مبتنی بر گوشت با ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است.

محققان دانشگاه بوند استرالیا (Bond University) بعد از مطالعه بر روی ۴۳۸ نفر، به ربط قوی بین اختلالات تحلیل‌رونده عصبی و مصرف گوشت و فرآورده‌های گوشتی دست یافتند.

اختلالات تحلیل‌رونده عصبی یا دِژِنراتیو مغزی علتاز بین رفتن تدریجی سلول‌های اعصاب خواهد شد و بیماری آلزایمر و پارکینسون از جمله این بیماری‌ها می باشند.

آخرین مطالب
نور زیاد خطرناک است_آینده
ادامه مطلب

جامعه آماری در این مطالعه علمی شامل ۱۰۸ بیمار مبتلا به آلزایمر می بود و ۳۳۰ نفر نیز در گروه ناظر قرار داشتند.

در این مطالعه افراد مبتلا به اختلال تحلیل رونده عصبی به طور منظم غذا‌های فرآوری شده همچون گوشت، سوسیس، ژامبون، پیتزا و همبرگر مصرف می‌کرده‌اند و در عین حال در رژیم غذایی آن‌ها مقدار مصرف میوه و سبزیجات کمتر می بود. این گروه در قیاس با گروه ناظر شراب کمتری نیز منفعت گیری می‌کردند.

معضلی برای کل افراد خانواده

اعضای خانواده برخی از پژوهش‌گران این مطالعه نیز از این بیماری رنج میبردند و این نوشته انگیزه‌ای شد تا آن‌ها با مقصد آگاه سازی جوانان و ترغیب آنان به داشتن عادات غذایی سالم‌تر برای محافظت از مغز خود این مطالعه را پیش برند.

مادر بزرگ و خاله‌ی طاهره احمد، نویسنده مهم این مطالعه، از بیماری آلزایمر رنج می‌برند. او در بیانیه‌ای که توسط دانشگاه بوند انتشار شد او گفت: «متاسفانه ما در آن زمان وجود این بیماری را نمی‌دانستیم و فکر می‌کردیم که زوال عقل وی به علت کهولت سن است، اما هنگامی تحقیقاتم را در رابطه آلزایمر اغاز کردم، فهمید شدم مادربزرگم همه علائم را دارد.»

این مرد در طول یک ماه ۷۰۰ عدد تخم مرغ خورد و نتیجه این آزمایش شگفت انگیز بود_آینده
ادامه مطلب

کالدیپ کومار یکی دیگر از پژوهش‌گران در این مطالعه پدرش را بر تاثییر این بیماری از دست داد. او در این‌باره افزود: «افزایش آگاهی در بین جوانان در رابطه مزایا مصرف سبزیجات برگدار، غذا‌های ارگانیک یا غذا‌های خانگی به جای مصرف منظم غذا‌های ناسالم یا فرآوری شده زیاد ضروریست.»

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

پیش‌تر مطالعات فرد دیگر نیز ربط بین رژیم‌های غذایی پر گوشت و بیماری آلزایمر را یافته بودند. در همین‌باره مطالعه‌ای که سال ۲۰۲۳ در مجله بیماری آلزایمر (Journal of Alzheimer’s Disease) انتشار شد، نشان داد که عوامل خطرآفرین در ابتلا به زوال عقل شامل مصرف زیاد چربی‌های اشباع شده، گوشت و غذا‌های فرآوری شده است.

احتمالا شما هم افرادی را در کنار خود در بین دوست و آشنا داشته باشید که به بیماری آلزایمر دچار شده باشند. دقت داشته باشید آلزایمر یک بیماری کشنده است که همینک و تا بحال هیچ درمانی برای آن وجود ندارد. این بیماری به گفتن رایج‌ترین شکل زوال عقل بیشتر از ۵۰ درصد از موارد را شامل می‌شود.

تاثییر انگشت مغزی؛ مطالعه تازه مسیرهای منحصر به فردی را در مغز افراد نابینا نشان می‌دهد_آینده
ادامه مطلب

بر پایه گزارش سازمان غیردولتی آلزایمر اروپا، بیشتر از ۷.۸ میلیون شهروند اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۸ با زوال عقل زندگی می‌کردند.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی