نحوه تهیه شور زرد رنگ به روش بازاری_آینده
به گزارش آینده
مواد ملزوم برای تهیه شور زرد رنگ
برای درست کردن این شور خوشرنگ به مواد زیر نیاز دارید:
گل کلم | ۲۵۰ گرم |
کرفس | ۱۰۰ گرم |
هویج | ۵۰ گرم |
خیار | ۵۰ گرم |
سیب زمینی ترشی | ۵۰ گرم |
فلفل تند | یک عدد |
سیر | ۴ حبه |
آب | ۴ پیمانه |
سرکه | ½ پیمانه |
زردچوبه | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۸ قاشق غذاخوری |
سبزی معطر (ترخون، شوید،نعنا) | ۱۰۰ گرم |
نحوه تهیه شور زرد رنگ
برای درست کردن شور زرد رنگ مرحله های زیر را انجام دهید:
مرحله اول: گل کلم را ریز کنید
ابتدا برگهای سبز دور گل کلم و ته آن را جدا کنید. سپس آن را به تکههای کوچکتر تقسیم کنید و اگر سیاهی روی آن است با چاقو جدا کنید. سپس از این کار گل کلم را با آب سرد بشویید و بعد از آبکشی، آن را روی یک پارچه نخی بگذارید تا خشک شود.
مرحله دوم: مواد را خرد کنید
در این مرحله هویج، خیار، سیب زمینی ترشی و کرفس را به تکههای کوچک برش دهید. اندازه و شکل خرد کردن کاملا بستگی به سلیقه شما دارد. سپس فلفل تند را به ۴ تکه تقسیم کنید؛ اگر طعم تند مطابق ذائقه شما نیست، میتوانید از فلفل شیرین منفعت گیری کنید.
مرحله سوم: سبزی را آماده کنید
برای تهیه این شور، میتوانید هم از سبزی تازه و هم از سبزی خشک منفعت گیری کنید. اگر از سبزی تازه منفعت گیری میکنید، ترخون، شوید و نعنا را کامل ریز و ساطوری کنید.
مرحله چهارم: محلول شور را درست کنید
در یک کاسه آب، سرکه، زردچوبه و نمک را اضافه کنید و برای چند دقیقه هم بزنید تا همه موادبه خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم: ترشی را در شیشه بچینید
در این مرحله یک ظرف شیشهای تمیز و خشک را بردارید و از همه موادی که خرد کردید مقداری کف ظرف بچینید، سپس روی آن سبزی معطر بپاشید و مجدد از مواد خرد شده بچینید. این کار را تا وقتی که ظرف پر شود تکرار کنید.
سپس از این که ظرف از مواد پر شد، محلول شور را به آرامی به آن اضافه کنید. سپس یک کیسه روی ظرف بکشید و درب ظرف را روی کیسه محکم ببندید. برای ۱۵ روز شور را در یک جای خشک و خنک نگه دارید تا آماده مصرف شود.
نکات کلیدی در تهیه شور زرد رنگ:
تا وقتی که درب بطری شور باز نشده است، میتوانید آن را در جای خنک خارج از یخچال نگهداری کنید، اما به محض باز شدن درب آن باید در یخچال نگهداری شود.
حتما برای مصرف شور، از قاشق تمیز منفعت گیری کنید تا شور کپک نزند.
محکم بستن درب شور مسئله مهمی است، چون اگر شور هوا بکشد، کپک میزند.
حتما دقت کنید که سطح محلول از مواد داخل شیشه بالاتر باشد، چون اگر سبزی خارج از آب نمک بماند، کپک میزند.
منفعت گیری از چند عدد گلپر، گمان کپک زدن شور را پایین میآورد.
در این مقاله، نحوه تهیه شور زرد رنگ را آموزش دادیم. شما میتوانید با پیش رفتن مطابق مرحله های و مراعات کردن نکات حرف های شده، یک شور خوشرنگ و خوشطعم درست کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها