رژیم گیاهخواری (وِگان) امکان پذیر پیری افراد را به تعویق بیندازد_آینده
به گزارش آینده
به گزارش وبگاه یوپیآی، یک پژوهش تازه مشخص می کند منفعت گیری از رژیم گیاهخواری (وِگان) امکان پذیر پیری افراد را به تعویق بیندازد.
این پژوهش نشان داد دوقلوهایی که به زمان هشت هفته رژیم گیاهخواری داشتند، در قیاس با خواهر یا برادر دوقلوی خود که از همه گروههای غذایی اعم از گوشت و تخممرغ و لبنیات منفعت گیری میکردند، از نظر بیولوژیک دیرتر پیر میشدند.
یک گروه پژوهشی به سرپرستی وارون دواراکا (Dwaraka Varun)، رئیس قسمت بیوانفورماتیک در شرکت اطلاعات سلامت ترودایاگنوستیک (TruDiagnostic)، افت سن زیستی (شاخصی از حالت تندرستی عمومی یک فرد و در واقع میانگینی از حالت سلامت بافتهای گوناگون بدن) معروف به ساعتهای پیری اِپیژنتیک، را در افراد شرکتکننده در پژوهش که رژیم گیاهخواری داشتند، مشاهده کردند.
حاصل یک پژوهش: با گیاهخواری جوانتر میشوید
برای این مطالعه، پژوهشگران ۲۱ جفت از دوقلوهای همسان بالغ را انتخاب کردند. یکی از دوقلوها برای رژیم گیاهخواری و فرد دیگر برای رژیم همهچیزخواری انتخاب شد. آنها در چهار هفته نخست مطالعه از غذاهای آماده منفعت گیری کردند، اما در چهار هفته دوم غذاهایی را خوردند که خودشان بر پایه درسهای تغذیه تهیه میکردند.
در آخر مطالعه، پژوهشگران دریافتند که سلولهای بدن افراد گیاهخوار در قیاس با دوقلوی همهچیزخوار خود، کمتر پیر شده می بود.
آنان این چنین فهمید شدند سن قلب، هورمون، کبد و سیستمهای التهابی و متابولیک شرکتکنندگانی که از رژیم گیاهخواری پیروی میکردند، افت داشت.
طی این پژوهش، گیاهخواران به طور متوسط بیشتر از چهار پوند (۱.۸۱۴ کیلوگرم) زیاد تر از همهچیزخواران افت وزن داشتند که زیاد تر به علت تفاوت در مقدار کالری قولهای غذایی تهیهشده در چهار هفته اول پژوهش می بود.
پژوهشگران اعتقاد دارند برای فهمیدن رابطه بین رژیم غذایی و پیری و این چنین اثرات طویلزمان رژیم گیاهخواری بر سلامتی، انجام پژوهشهای زیاد تر الزامی است.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها