کدام ماهی در دوران بارداری مصرف شود؟_آینده
به گزارش آینده
این اعتدال چالشی است که سازمان غذا و داروی ایالاتمتحده را بر آن داشت تا به مادران باردار پیشنهاد کند مصرف ماهی را محدود کنند. با این حال، این نوشته که تعداد بسیاری از زنان در طول بارداری خود بهطور کامل از ماهی اجتناب میکنند، پیامدی ناخواسته دارد.
محققان بر این باور بودند که فهمیدن خطرات جیوه برای سلامتی باید در مزایا تغذیهای ماهی که امکان پذیر سمیت جیوه را افت داده یا متعادل کند، در نظر گرفته شود.
این تحقیق شامل ۳۶۱ کودکی می بود که در هشت سالگی تحت برسیهای رشد عصبی قرار گرفتند و آی کیو، زبان، حافظه و دقت آنان بازدید شد.
محققان قرار گرفتن در معرض جیوه را در سه ماهه سوم بارداری با منفعت گیری از مثالهای موی مادران جمعآوری شده بعد از تولد اندازهگیری کردند اما اشکال مهم این می بود که این روش توانایی تشخیص بین مادرانی که مرتباً ماهی کم جیوه میخوردند و مادرانی که مقادیر کمتری ماهی با جیوه بالا مصرف میکردند را نداشت.
بهطور خاص، خوردن ماهیهای حاوی جیوه کم، سودمند می بود، در حالی که مصرف ماهی با سطوح جیوه بالاتر زیان اور می بود.
با این حال، این تحقیق قدم اساسی به جلو در فهمیدن خطرات و مزایای مصرف ماهی در دوران بارداری است.
نتایج این تحقیق در مجله American Journal of Epidemiology انتشار شده است.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها