قهوه-1

۵ نادرست که فنجان قهوه را برایتان جام زهر می کند_آینده


به گزارش آینده

اگر بدانیم حتی رنگ فنجانی که قهوه را در آن سرو می‌کنیم هم در طعم و عطر قهوه نقش دارد بعد به این نتیجه می‌رسیم که در واقع هر چه مقدار هم که در عرصه دم کردن قهوه حرفه‌ای باشید با برخی اشتباهات همه لذت خوردن یک قهوه خوش طعم را از بین می‌بریم. ۵ نادرست رایج در نحوه درست کردن انواع قهوه که طعم و مزه و بوی خوش را از بین می‌برد را بخوانید.

۱-خرید قهوه آسیاب شده

نادرست نخست در نحوه درست کردن انواع قهوه خریدن قهوه آسیاب شده به جای دانه قهوه است. دانه قهوه بعد از آسیاب شدن حتی در صورت نگهداری در بهترین شرایط  عطر و طعم خود را نسبتا سریع و طی چند روز به مقدار قابل توجهی ار دست می‌دهد.

به همین علت نظر می شود با داشتن آسیاب کوچک خانگی تنها لحظاتی قبل از دم کردن قهوه عمل به آسیاب دانه های قهوه کنید و بدین ترتیب حد اکثر لذت را از نوشیدن قهوه تازه توانایی کنید.

۲. نگهداری از قهوه داخل یخچال

نادرست دوم نگهداری قهوه در یخچال است. بر خلاف فکر عمومی نگهداری از قهوه داخل یخچال علتنفوذ رطوبت به داخل آن و جذب بو مواد غذایی داخل یخچال می‌شود .

بهترین روش نگهداری قهوه منفعت گیری از ظروف شیشه‌ای تیره یا استیل است که نسبت به هوا نفوذ نا پذیرند. حتی در این ظروف هم نباید قهوه را در یخچال نگهداری کنید. نگهداری قهوه در دمای محیط آن را تازه و خوشبو نگه می‌دارد.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

۳. منفعت گیری از یک درجه آسیاب برای همه روشهای دم کردن

حقیقت این است که یکی از با اهمیت ترین نکات در نحوه درست کردن انواع قهوه به راه حلهای گوناگون اندازه درجه آسیاب دانه‌های قهوه است.

برای مثال اندازه درجه آسیاب دانه‌های قهوه برای دم کردن به روش فرنچ پرس یا قهوه دمی Coarse Grind است و برای اسپرسو باید اندازه درجه آسیاب قهوه نسبتا نرم یا همان Fine Grind باشد.

حتما جهت داشتن ایده‌آل ترین حالت عصاره گیری درجه آسیاب خود را مشابه با وسیله دم کردن تنظیم کنید.

۴. منفعت گیری از آب جوش با دمای نامناسب

حتما با خودتان می‌گویید دمای آب جوش چه ارتباطی با طعم و مزه قهوه دارد. درست است که آب جوش در ظاهر آبی است که به دمای جوش رسیده اما برای درست کردن یک قهوه خوش طعم و خوش عطر ما به آب جوش با دمای مشخصی نیاز داریم.

حقیقت این است که آب جوش دردمای ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد در تماس با قهوه مقدار بسیاری تلخی قهوه را عصاره‌گیری می‌کند و در طعم نهایی تاثییر منفی دارد.

درجه حرارت در نزدیک به ۹۲ – ۹۳ درجه سانتی گراد بهترین درجه گرمای آب برای دم کردن قهوه است. اگر دما سنج ندارید با به جوش رساندن آب و قطع منبع حرارت  برای نزدیک به سی ثانیه به این حرارت می‌رسید.

۵. نسبت کم یا زیاد قهوه در قیاس با مقدار آب

مطابق استانداردهای جهانی بدون در نظر گرفتن شیوه دم کردن مقدار ۵۵ تا ۶۰ گرم قهوه برای ۱۰۰۰ گرم آب منفعت گیری می شود. یرای ملایم و یا تلخ شدن قهوه تلاش کنید ابتدا عواملی همانند درجه آسیاب و یا زمان زمان تماس قهوه با آب را تحول دهید تا عصاره گیری مناسب به دست آید.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی