آیا می‌توان از میوه ها پروتئین دریافت کرد؟

آیا می‌توان از میوه ها پروتئین دریافت کرد؟_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

به نقل از health shots، هنگامی به پروتئین فکر می کنیم، زیاد تر امکان پذیر آن را با گزینه های غیر گیاهی مرتبط کنیم. با این حال، تعداد بسیاری نمی دانند که تعداد بسیاری از میوه های پر پروتئین نیز می توانند به شما پشتیبانی کنند پروتئین مورد نیاز روزانه خود را در رژیم غذایی خود تامین کنید. در حالی که پروتئین یک ماده مغذی اولیه نیست که از میوه ها دریافت می کنید، تعداد بسیاری از میوه های غنی از پروتئین، تعداد بسیاری از مواد مغذی دیگر را نیز فراهم می کنند.

میوه هایی همانند آووکادو و شاه توت دارای مقدار قابل توجهی پروتئین و این چنین فیبر و دیگر ویتامین ها و مواد معدنی می باشند. ترکیب آنها با دیگر منبع های غنی از پروتئین می تواند ایده خوبی باشد. افزودن این میوه ها به اسموتی ها نیز می تواند به شما پشتیبانی کند تا آن نوشیدنی تمرینی عالی را بسازید. برای اطلاعات زیاد تر در رابطه میوه های پر پروتئین و نحوه گنجاندن آنها در رژیم غذایی خود، ادامه نوشته را بخوانید.

آیا می‌توان از میوه ها پروتئین دریافت کرد؟

بله، می توانید مقداری پروتئین از میوه ها دریافت کنید. در حالی که درست است که میوه ها به طور کلی در قیاس با دیگر مواد غذایی همانند گوشت، لوبیا یا آجیل دارای پروتئین پایینی می باشند، برخی از میوه ها همانند آووکادو و شاه توت وجود دارند که مقدار مقداری پروتئین بیشتری دارند محتوای پروتئین میوه ها برای حمایتاز رشد و نمو کافی نیست. باید دقت داشت که به طور کلی، میوه ها منبع مهم پروتئین نیستند. گاریما گویال متخصص تغذیه توضیح می دهد که برای تامین نیازهای پروتئینی خود، مهم است که انواع غذاهای غنی از پروتئین را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

۹ میوه با پروتئین بالا

برخی از میوه‌ها نه تنها مقدار متوسطی از پروتئین را فراهم می‌کنند، بلکه انواع دیگر مواد مغذی الزامی را نیز اراعه می‌کنند که به سلامت و تندرستی کلی پشتیبانی می‌کنند. در اینجا ۹ میوه حاوی مقادیر بالاتر پروتئین به همراه مزایا آنها آورده شده است.

۱- آووکادو

مطابق حرف های سازمان غذا و داروی ایالات متحده، یک فنجان آووکادوی ورقه شده حاوی نزدیک به ۲.۹۲ گرم پروتئین است. آووکادو این چنین به علت محتوای غنی از چربی های سالم، به اختصاصی چربی های تک غیراشباع، که برای سلامت قلب سودمند است، شناخته شده است. این چنین مقدار خوبی فیبر، ویتامین E و K و چندین ویتامین B را اراعه می دهد. آووکادو هنگامی برش خورده یا روی نان تست له شود، طعم خوشمزه ای دارد. آنها را این چنین می توان به سالاد اضافه کرد یا در گواکامول له کرد.

۲- توت سیاه

توت سیاه در هر فنجان نزدیک به ۲ گرم پروتئین دارد. آنها این چنین سرشار از ویتامین های C و K، فیبر و حاوی آنتی اکسیدان می باشند. شاه توت را می توان به طور تازه مصرف کرد، در اسموتی ها مخلوط کرد یا به گفتن رویه برای ماست، بلغور جو دوسر و غلات منفعت گیری کرد.

۳- کیوی

کیوی حاوی ۱.۹۱ گرم پروتئین در هر فنجان است. این چنین منبع خوبی از ویتامین C و فیبر است و سرشار از آنتی اکسیدان است. به این علت چه برای تحکیم سیستم ایمنی بدن یا پشتیبانی به هضم غذا، کیوی برای سلامت کلی شما عالی است.

۴- پرتقال

پرتقال علاوه بر محتوای زیاد بالای ویتامین C، حاوی نزدیک به ۱.۶۹ گرم پروتئین در هر فنجان است. پرتقال برای سلامت سیستم ایمنی و شادابی پوست عالی است. آنها این چنین دارای فیبر غذایی می باشند که به هضم غذا پشتیبانی می کند و به جلوگیری از یبوست پشتیبانی می کند. پرتقال را می توان به طور تازه نوش جان کرد یا می توان آن را نیز آب گرفت.

۵- زردآلو

در هر فنجان زردآلو ورقه شده ۲.۳۱ گرم پروتئین وجود دارد. زردآلو این چنین سرشار از ویتامین های A و C و این چنین فیبر غذایی است. از مزایای زردآلو می توان به سلامت چشم و ایمنی قوی تر اشاره کرد و این چنین سلامت پوست را بهبود می بخشد. زردآلو را می توان به طور تازه، خشک یا به سالاد و غلات اضافه کرد.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

۶- موز

یک فنجان موز ورقه شده نزدیک به ۱.۶۴ گرم پروتئین دارد. آنها این چنین منبع عالی پتاسیم، ویتامین C، ویتامین B۶،و فیبر آنها از سلامت قلب، هضم و سطح انرژی حمایتمی کنند. موز را می توان تازه خورد، به اسموتی ها اضافه کرد یا حتی در پخت و پز منفعت گیری کرد.

۷- هلو

یک فنجان هلو نزدیک به ۱.۴۱ گرم پروتئین دارد. هلو این چنین حاوی ویتامین های A و C، فیبر و این چنین آنتی اکسیدان است. آنها به هضم سالم و سیستم ایمنی قوی تر پشتیبانی می کنند. آنها این چنین برای پوست ما عالی می باشند.

۸- آلبالو

یک فنجان گیلاس، بدون هسته، تقریباً ۱.۶۳ گرم پروتئین دارد. گیلاس این چنین سرشار از آنتی اکسیدان است و این چنین حاوی ویتامین A و C و فیبر است. آنها از سلامت قلب حمایتمی کنند، التهاب را افت می دهند و کیفیت خواب را بهبود می بخشند. گیلاس را می توان تازه خورد، به سالاد اضافه کرد یا در پخت و پز منفعت گیری کرد.

۹- تمشک

تمشک در هر فنجان نزدیک به ۱.۴۸ گرم پروتئین دارد. تمشک سرشار از فیبر، ویتامین C و K است و آنتی اکسیدان های مختلفی نیز دارد. این ها را می توان تازه خورد، با ماست یا اسموتی مخلوط کرد یا به گفتن رویه غلات و دسر منفعت گیری کرد.

خلاصه

در حالی که میوه ها به علت محتوای پروتئین شناخته شده نیستند، تعداد بسیاری از میوه ها حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین می باشند. با ادغام این میوه های پر پروتئین در انواع وعده های غذایی و ترکیب آنها با دیگر غذاهای غنی از پروتئین، می توانید مصرف کلی پروتئین را افزایش دهید و از یک رژیم گیاهی متعادل و غنی از مواد مغذی مطمعن حاصل کنید.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]