این میوه را میتوان جانشین قهوه کرد_آینده
به گزارش آینده
کاسه گل و دم میوه آن قی آور می باشند و برای درمان سرفه و تنگی نفس کاربرد درمانی دارد.
دانههای سرخ شده (بوداده) خرمالو را میتوان جانشین قهوه کرد.
کاسه گل و دم میوه آن قی آور می باشند و برای درمان سرفه و تنگی نفس کاربرد درمانی دارد.
در استعمال خارجی از خرمالو برای امراض پوستی به گفتن ضد میکروب میتوان بکار برد.
این چنین از خرمالو به گفتن حشره کش منفعت گیری میکنند.
خرمالو حاوی مواد مغذی و ترکیب خوبی از ویتامینها و مواد معدنی است و مقدار کاملی از پروتئین را داراست و این چنین مقدار چربی آن پایین است.
در حقیقت خرمالو ترکیب مساعد از مواد مغذی به مقدار کافی و مناسب است. تعداد بسیاری از مواد مغذی حاضر در خرمالو تنها ۲ تا ۳ درصد نیاز روزانه به آنها را تامین میکنند اما وجود سطح بالایی از منگنز در این میوه ۱۷ درصد از نیاز روزانه به این ماده معدنی را تامین مینماید.
خرمالو غیر از منگنز حاوی ۹ درصد ویتامین C و ۸ درصد ویتامین B6 است. فیبر خوراکی حاضر در آن نیز به شدت بالاست و ۸۰ درصد بافت این میوه را آب راه اندازی میدهد.
از دیگر ویژگیهای خرمالو وجود مقدار بالایی آنتی اکسیدان است که با خنثی سازی رادیکالهای آزاد از ابراز بیماری حاد شونده همچون پیری، سرطان، آب مروارید و دژنراسیون ماکولا (نوعی اختلال چشمی ناشی از افزایش سن) جلوگیری میکند.
یکی دیگر از خواص این میوه تاثییر آن در تسریع فرآیند افت وزن است. وجود فیبر بالا و دیگر مواد مغذی شدت افت وزن را افزایش میدهد. مصرف خوراکیهایی همچون خرمالو که حاوی فیبر بالا می باشند در دوره رژیم افت وزن علتمیشود فرد برای زمان زمان بیشتری حس سیری داشته باشد.
این چنین خوراکیهای حاوی فیبر بالا در افت میل به مصرف قند و خوراکیهای فرآوری شده نقش دارد. خرمالو دارای «لوتئین زآگزانتین» به گفتن یک ایزومر است. در تعداد بسیاری از مطالعات و راه حلهای درمانی تازه آمده است که این ایزومر در نگه داری و ترقی سطح بینایی موثر است.
این ماده روی شبکیه چشم تاثییر میگذارد و از ابراز بیماریهای تحلیل برنده همچون دژنراسیون ماکولا جلوگیری میکند. این چنین مصرف آن برای پیشگیری از آب مروارید پیشنهاد میشود.
صدمه دیدگی چشم یکی از دلایل از دست رفت قوت بینایی است. این صدمه دیدگی از عکس العمل اکسیژن با انواع خاصی از مولکولها و تشکیل رادیکالهای آزاد ناشی میشود. خرمالو به علت دارا بودن ویتامینهای A، C و K از خواص آنتی اکسیدانی برخوردار است.
این مواد مغذی جهت نگه داری سلامت چشمها در برابر صدمه دیدگی شبکیه حائز اهمیت است. این چنین لوتئین زآگزانتین همراه با ویتامینهای ذکر شده صدمه ناشی از اشعه فرابنفش و دیگر عفونتهای چشمی را به حداقل میرساند.
بهبود سلامت سیستم گوارشی از دیگر فوائد مصرف خرمالوست. این میوه به علت دارا بودن مقدار بالایی فیبر خوراکی جهت تسهیل فرآیند هضم الزامی است. وجود فیبر خوراکی در خرمالو از ابراز یبوست در فرد جلوگیری میکند.
یکی دیگر از خواص این میوه ضد سرطان بودن آن است. خرمالو حاوی مقادیر بالای مواد مغذی سودمند است که بدن را در برابر رادیکالهای آزاد نگه داری میکند. رادیکالهای آزاد این چنین عامل ابراز سرطان می باشند.
پزشکان بر این باورند با مصرف خرمالو میتوان روال فرسودگی بدن را به تعویق انداخت. رادیکالهای آزاد نه تنها علت ابراز سرطان به حساب میآیند بلکه به تسریع روال فرسودگی بدن پشتیبانی میکنند. رادیکالهای آزاد به سلولهای پوست صدمه رسانده و فرسوده شدن آن را تسریع میکنند.
خرمالو این چنین حاوی ویتامین C است که به حرف های پزشکان برای نگه داری بدن از ابتلا به بیماریهای رایج و متداول پیشنهاد میشود. خوراکیهای حاوی مواد مغذی مصرف شود. ویتامین C از جمله ترکیبهایی است که سیستم ایمنی را در برابر سرماخوردگی، آنفلوآنزا و عفونتها تحکیم میکند.
تاثییر خرمالو روی سیستم گردش خون و سلامت قلب از دیگر فوائد مصرف این میوه است. این میوه سرشار از پتاسیم است که به تنظیم سختی خون بدن از طریق بسط رگهای خونی و آرام کردن ماهیچه ها پشتیبانی میکند. در حقیقت تعداد بسیاری از پزشکان از پتاسیم به گفتن مسکن درد در عضلات منفعت گیری میکنند.
خرمالو با وجود آنکه حاوی خواص تعداد بسیاری برای بدن است اما از آنجایی که در این میوه مقدار بالایی تانن وجود دارد میتواند فاکتور خطرزا باشد. وجود تانن در مقدار بالا تاثیرات سمی دارد و به همین علت متخصصان تغذیه مصرف این میوه به مقدار متعادل را پیشنهاد میکنند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
منبع