۴ عادت غذایی که پیری را به تعویق میاندازد_آینده
به گزارش آینده
تمرکز بر افت خطر ابتلا به بیماریهای گوناگون در هر سنی مهم است، اما نکاتی وجود دارد که به ما میگوید چرا ۵۰ سالگی، سن مهمی برای اتخاذ عادات غذایی سالم است. به طور کلی، افزایش سن، یک ریسک فاکتور برای انواع بیماریها محسوب میشود. به گفتن مثال، گمان حملات قلبی برای مردان سپس از ۴۵ سالگی و برای زنان سپس از ۵۵ سالگی افزایش مییابد. سن عاملی است که به طور مستقیم بر خطر بیماری قلبی اثرگذار است.
علاوه بر این، مطالعات مشخص می کند که داشتن قلب سالم در دهه ۵۰ زندگی، به افت خطر ابتلا به زوال عقل در سالهای سپس پشتیبانی میکند. آشکار است که تمرکز بر خطر ابتلا به بیماری، قسمت مهمی از کند کردن روال پیری در ۵۰ سالگی است و خبر خوب این است که نگه داری عادات غذایی سالم راهی عالی برای انجام این کار است.
برای این که بدانید کدام عادات غذایی در کند کردن روال پیری سپس از ۵۰ سالگی سودمند می باشند، این نوشته را تا انتها بخوانید.
۱) دریافت فیبر کافی
دریافت فیبر کافی در رژیم غذایی روزانه، بخصوص در سنین بالا، زیاد مهم است چون میتواند به افت خطر بیماری قلبی، دیابت نوع ۲، سختی خون بالا و حتی سرطان پشتیبانی کند. فیبر میتواند این تأثیر را از طریق افت استرس اکسیداتیو و نشانگرهای التهابی در بدن داشته باشد (که هر دو نشانگرهایی می باشند که به طور طبیعی با افزایش سن تشکیل خواهد شد).
برای دریافت فیبر کافی تلاش کنید غلات کامل، عدس، سبزیجات و میوههای بیشتری را در قولهای غذایی روزانه خود بگنجانید.
۲) مصرف مقدار زیاد پروتئین
به طور کلی، توده عضلانی بدن بعد از ۳۰ سالگی تحلیل میرود و به گمان زیادً تا ۶۰ سالگی درصد زیاد مقداری عضله در بدن باقی خواهد ماند. به منظور جلوگیری از افت توده عضلانیِ مرتبط با افزایش سن، مهم است که از دوران جوانی روی عضلهسازی تمرکز کنید. رژیم غذایی سرشار از پروتئین در کنار تمرینات مقاومتی برای نگه داری و رشد ماهیچههای سالم سودمند است. به علت افت بالقوه توده عضلانی، با افزایش سن، نیاز به پروتئین زیاد تر میشود. برای دریافت پروتئین کافی در رژیم غذایی خود، از منبع های کمچربی همانند مرغ، تخم مرغ، آجیل و ماست یونانی منفعت گیری کنید.
۳) دریافت چربیهای سالم
همانطور که ذکر شد، خطر ابتلا به بیماری قلبی در سنین ۴۵ تا ۵۵ سالگی افزایش مییابد. با این اوصاف، یکی از عرصههای سودمند برای نگه داری سلامت در ۵۰ سالگی مطمعن از داشتن قلب سالم است. یکی از راههای این کار، گنجاندن چربیهای سالم همانند اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی روزانه است.
مصرف مکملهای امگا ۳ نیز میتواند به افت خطر بیماری عروق کرونر قلب پشتیبانی کند. این چنین اسیدهای چرب حاضر در ماهی، آجیل و برخی روغنهای گیاهی در افت خطر مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر و خطر ابتلا به سختی خون نقش مؤثری دارند.
۴) مصرف زیاد تر غذاهای گیاهی
تحقیقات بسیاری نشان دادهاند که پیروی از یک رژیم غذایی گیاهی در طول زندگی، علتکند شدن روال پیری در چندین دوره میشود. مزایای رژیم غذایی گیاهی شامل افزایش طول عمر، افت التهاب، افت وزن، تثبیت سختی خون و … است. این چنین تأخیر در روال پیری پوست از دیگر مزایای رژیمهای غذایی گیاهی است.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
منبع