آیا برنج گوشت گاو آزمایشگاهی را می‌ خورید؟ / خوانده شد

برنج گوشت گاو تشکیل شد/ آیا این برنج شگفت را می‌خورید؟_آینده


به گزارش آینده

پروتئین برای یک رژیم غذایی سالم الزامی است و شما می‌توانید پروتئین خود را از گیاهان و حیوانات لوبیا، نخود، آجیل و دانه‌های غلات کامل و ماهی، مرغ و دیگر دام‌ها دریافت کنید. پیشنهاد می‌شود که قسمت عمده پروتئین مورد نیاز خود را از منبع های گیاهی مصرف کنید. متخصصان می‌گویند گوشت قرمز همانند گوشت گاو “باید به طور محدودتر مصرف شود”. تشکیل گوشت از نظر زیست محیطی ناپایدار است.

به گزارش دویچه وله، با این وجود، مصرف بیشتر از حد گوشت نیز می‌تواند تبدیل ابراز مشکلات سلامتی از جمله سرطان روده شود. زیاد تر این بیش‌تر به نحوه پختن گوشت مربوط می‌شود تا خود گوشت، اما تا این مدت هم باید در نظر داشت: به قول معروف شما همان چیزی هستید که می‌خورید. با این وجود، تعداد بسیاری از افراد از خوردن گوشت لذت می‌برند. به این علت، ایده پیوند یک برنج به گفتن یک پروتئین گیاهی با گوشت گاو پایدار و آزمایشگاهی باید خبر خوشایندی باشد. این چیزی است که دانشمندان در کره جنوبی می‌گویند که تشکیل کرده اند و آن را “برنج گاو” می‌نامند.

برنج گوشت گاو چیست؟

محققان در سئول در کره جنوبی گوشت و سلول‌های چربی گاو‌ها را با ژلاتین ماهی پوشانده و در دانه‌های برنج قرار دادند و در آنجا کِشت صورت گرفت. پوشش ژلاتینی به مواد مغذی از مواد حیوانی یعنی ماهیچه‌های گوشت گاو و سلول‌های بنیادی چربی پشتیبانی کرد تا برنج رشد کرده و غنی شود. آن برنج به زمان ده روز در جریان یک کشت پرورش داده شد و به پروتئین و چربی سلول‌های حیوانی اجازه رشد داد. آن چه حاصل شد یک دانه صورتی و سفید می بود.

آیا طعم خوبی دارد؟

طعم اولیه عمدتا طعم برنج است. با این وجود، طعم‌های پیچیده بسیاری در هم تنیده شده اند. طعم پروتئینی تا حدودی مزه‌ای آجیلی دارد و بعد از آن طعمی خامه‌ای و کره‌ای حس می‌شود.

برنج گوشت گاو تا چه مقدار مغذی است؟

برنج گوشت گاو آزمایشگاهی که به تازگی تشکیل شده حاوی ۸ درصد پروتئین بیش‌تر و ۷ درصد چربی بیش‌تر از برنج معمولی است. این کار علتمی‌شود آن ماده غذایی به منبعی غنی از اسید‌های آمینه الزامی تبدیل شود که پروتئین تشکیل می‌کند.

این ظرفیت بالقوه خود را به گفتن یک ابر غذای آینده مشخص می کند، اما هم این چنین ایده‌هایی برای گسترش اشکال تازه محصولات غذایی هیبریدی اراعه می‌کند. با این وجود، برخی از کارشناسان مواد غذایی قیمت غذایی برنج گوشت گاو را زیر سوال برده اند.

محصول نهایی حاوی ۴.۸ گرم سلول گاو کشت شده بازای هر ۱ کیلوگرم برنج است. بدان معنی که ۰.۵ درصد محصول نهایی را گوشت کشت شده و ۹۹.۵ درصد را برنج راه اندازی می‌دهد. برای جایگزینی گوشت پروتئین حاضر در محصول نهایی باید بیش‌تر باشد. برنج گوشت گاو تنها یکی از چندین آزمایش برای اصلاح برنج با مقصد داخل کردن مواد مغذی بیش‌تر به رژیم غذایی مهم افراد است. برای مثال، برنج طلایی به طوری مهندسی ژنتیک شده که حاوی نوعی ویتامین آ باشد که در رژیم غذایی برخی افراد در قسمت‌هایی از آسیا و آفریقا وجود ندارد.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

برنج گوشت گاو تا چه اندازه “سبز” یا سازگار با محیط زیست است؟

تیم کار کننده بر روی تشکیل برنج گوشت گاو اشاره کرد که کشت برنج هیبریدی توسط آنان گاز‌های گلخانه‌ای کمتری نسبت به تشکیل پروتئین گوشت گاو معمولی انتشار می‌کند. آنان می‌گویند ۱۰۰ گرم پروتئین گوشت گاو نزدیک به ۵۰ کیلوگرم دی اکسید کربن آزاد می‌کند در حالی که تشکیل ۱۰۰ گرم پروتئین از برنج هیبریدی کم‌تر از ۶.۲۷ کیلوگرم دی اکسید کربن آزاد می‌کند. در نتیجه، گوشت پرورشی به علت مزایای بالقوه آن برای محیط زیست، امنیت غذایی، پایداری و اخلاق حیوانی عرصه‌ای زیاد امیدوار کننده است.

آن تیم اولین افرادی نیستند که بر روی محصولات گوشتی تشکیل شده در آزمایشگاه کار می‌کند. اولین برگر گوشت در آزمایشگاه در سال ۲۰۱۳ میلادی توسط “مارک پست” دانشمند هلندی رونمایی شد. کم‌تر از یک دهه سپس صنعت گوشت آزمایشگاهی به بیشتر از ۱۵۰ شرکت در سراسر جهان گسترش یافت. قسمت عمده شرکت‌ها بر تشکیل جانشین برای گوشت‌های معمولی همانند گوشت خوک، گوشت گاو و مرغ تمرکز کرده اند.

آیا برنج گوشت گاو آزمایشگاهی را می‌ خورید؟ / خوانده شد

چرا خرید گوشت آزمایشگاهی دشوار است؟

گوشت تشکیل شده در آزمایشگاه تا این مدت برای تشکیل زیاد زیاد گران است و این بدان معناست که رساندن آن به قفسه‌های سوپرمارکت‌ها دشوار می‌باشد. یکی از چالش‌های مهم آن است که گوشت تشکیل شده در ازمایشگاه برای رشد سلول‌ها به محصولات حیوانی متکی باشد. در مطالعه تازه محققان دسته‌های اولیه سلول‌های ماهیچه‌ای و چربی خود را از گاو‌هایی که در یک کشتارگاه محلی ذبح شده بودند به دست آوردند. همه گوشت‌های آزمایشگاهی به سرم خون گاو به گفتن مکمل رشد متکی می باشند.

این بهترین روشی است که ما برای رشد این چنین سلولی در اختیار داریم تا بتوان با آن چیزی درست کرد. با این وجود، این روش او گفت و گو‌های زیست محیطی و مسائلی را به همراه دارد از دعوا نوشته ظلم به حیوانات و گران بودن. با این وجود، تشکیل کنندگان نیز راه سختی برای قانع کردن افراد به خوردن گوشت‌های کشت شده آزمایشگاهی دارند. نتیجه نظرسنجی‌ای انجام شده در بریتانیا توسط آژانس استاندارد‌های غذایی نشان داد که تنها یک سوم از شرکت کنندگان مایل به آزمایش گوشت آزمایشگاهی بودند. تقریبا نیمی از شرکت کنندگان گزارش دادند که هیچ چیز نمی‌تواند آنان را تشویق کند تا گوشت آزمایشگاهی را امتحان کنند، اما بیشتر از یک چهارم انها گفتند که اگر بدانند خوردن آن بی خطر است می‌توانند قانع شوند.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی



منبع