چطور ادویه ها بیماری های فصلی را درمان میکنند؟
در این نوشته به طور کلی به نقش ادویهها که میتوانند به طور طبیعی بیماریها و عفونتهای فصلی را رفع کنند، پرداختهایم.
چطور ادویهها بیماریهای فصلی را درمان میکنند؟
افزودن ادویهها به آب گرم، سوپ، آبگوشت یا داروهای گیاهی میتواند به تسکین علائم احتقان (حس خفگی یا تنگی نفس)، سرماخوردگی، سرفه و تب پشتیبانی کند. این به علت وجود آنتی اکسیدانها و مواد معدنی در ادویه جات است که دارای خواص دارویی طبیعی می باشند که در افت التهاب، تحکیم ایمنی و تسکین درد و ناراحتی تاثییر دارند.
ارتقا دهنده سیستم ایمنی
آنتی اکسیدانهای حاضر در سیر میتوانند به تحکیم ایمنی بدن پشتیبانی کنند. سیستم ایمنی قوی برای مبارزه با ویروسها و عفونتهایی که علتسرماخوردگی و سرفه خواهد شد الزامی است.
التهاب را افت خواهند داد
آنتی اکسیدانهای حاضر در ادویههایی همانند زردچوبه، زنجبیل و دارچین دارای خواص ضد التهابی می باشند. التهاب زیاد تر به احتقان و ناراحتی در طول سرماخوردگی پشتیبانی می کند. این ادویهها و گیاهان میتوانند به آرام کردن التهاب و افت علائم آن پشتیبانی کنند.
تسکین دهنده تحریک گلو
ادویههای غنی از آنتی اکسیدان زیاد تر دارای خواص تسکین دهنده برای گلو می باشند. نوشیدنیهای گرم با ادویههایی همانند دارچین و زنجبیل میتوانند گلودرد مرتبط با سرماخوردگی را تسکین دهند.
خنثی کننده رادیکالهای آزاد
رادیکالهای آزاد تشکیل شده در طول بیماری میتوانند به سلولها صدمه بزنند و علائم بیماری را تشدید کند. آنتی اکسیدانهای حاضر در ادویهها این رادیکال های آزاد را خنثی کرده و از صدمه زیاد تر جلوگیری میکنند و علتبهبودی خواهد شد.
تسکین دهنده تنفس
برخی از ادویهها، همانند میخک، امکان پذیر خواص خلط آور خفیفی داشته باشند که به افت مخاط و افت ناراحتیهای تنفسی پشتیبانی می کند. این خصوصیت میتواند به اختصاصی برای افت سرفه و احتقان سودمند باشد.
منبع